BIVŠA MISICA IMALA JE TURBULENTAN LJUBAVNI ŽIVOT: Zavela je kontroverznog Albanca, a bivši je tukao dok je bila trudna

Sandra Obradović već neko vreme se ne pojavljuje u javnosti, a njen život obeležile su burne ljubavne veze.

Celebrities
10:53h Autor:
BIVŠA MISICA IMALA JE TURBULENTAN LJUBAVNI ŽIVOT: Zavela je kontroverznog Albanca, a bivši je tukao dok je bila trudna
Našu misicu muž je tukao dok je bila trudna, Foto: Printscreen/youtube

Sandra Obradović je široj javnosti postala poznata 2004. godine kada je postala ruga pratilja na izboru za Mis Srbije i Crne Gore. Sledeće godine je otišla na izbor za Mis Evrope gde je proglašena za jednu od deset najlepših devojaka.

2009. godine je dospela u žižu javnosti jer se takmičila u prvoj sezoni rijaliti programa „Farma“.

Sandra Obradović postala je poznata nakon učešća u rijalitiju Farma
Sandra Obradović postala je poznata nakon učešća u rijalitiju Farma foto: Facebook

Svojom neposrednošću je šarmirala većinu muških takmičara, a posebno pevača Milana Topalovića Topalka i fudbalera Marka Đurovskog.

Sandra i Topalko su od samog početka bili bliski što je rezultiralo poljupcem, iako je on bio u braku. Marko je imao zadatak da zavede Sandru, ali na kraju je delovalo da je on bio zaveden. Kamera je zabeležila njihov poljubac, kao i druge zanimljive situacije.

Sandra je imala turbulentan ljubavni život
Sandra je imala turbulentan ljubavni život foto: Kurir / Marina Lopičić

U medijima je odjeknula vest da je Sandra bila intimna sa crnogorskim muzičarem Igorem Lazićem, poznatijim kao Nigor, za koga je tada izjavila da nije njen tip muškarca.

Ipak, publika je Sandri pružila podršku pa se našla na trećem mestu, posle Topalka i Nigora, i osvojila je 20.000 evra. Izjavila je da će novac uložiti u stan.

Nakon rijalitija mediji su više bili zaintereovani za njen ljubavni život nego za poslovni angažman. 2010. godine, nakon izlaska sa „Farme“, je započela vezu sa zvezdom Granda, Slobodanom Vasićem.

Sandra je bila u vezi sa Slobodanom Vasićem
Sandra je bila u vezi sa Slobodanom Vasićem foto: Kurir / Dragan Kadić

Mediji su brujali o njihovom odnosu jer je nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" tada bio veoma zastupljen u javnosti, a raskid mu je izuzetno teško pao, te je na sve načine pokušavao da je vrati.

Potom je na red došla još jedna veridba i to sa sestrićem Bogoljuba Karića - Aleksandrom Nedeljkovićem, međutim, ni ona nije bila dugog veka. Pričalo se da je bila u vezi i sa poznatim biznismenom Ćazimom Osmanijem, ali se ona nije preterano "borila" da to demantuje u medijima.

Sandra je bila u vezi sa mnogim poznatim muškarcima
Sandra je bila u vezi sa mnogim poznatim muškarcima foto: Kurir Arhiva

Bilo je posle njega još veza i veridbi, pa čak i sa poznatim biznismenom iz Švajcarske. Ono što se nedavno desilo u životu Sandre Obradović nije bilo prijatno ni za gledanje, ni za slušanje. Naime, čovek sa kojim je dobila sina, snimio je Obradovićevu u alkoholisanom stanju i optužio da nije dobra majka, dok je Sandra njega prijavila za nasilje.

Sandra je nekadašnjeg partnera prijavila za nasilje
Sandra je nekadašnjeg partnera prijavila za nasilje foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Dok smo se zabavljali nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim. U četvrtom mesecu trudnoće me je prvi put udario, udarao me svuda, pa i po stomaku. Više puta sam posle njegovih batina završavala u bolnici ‘Narodni front’. Trudnoća mi je postala rizična, pa sam se prevremeno i porodila“, rekla je jednom prilikom Sandra za „Informer“.

Optužio je Sandru da zapostavlja dete
Optužio je Sandru da zapostavlja dete foto: Printscreen/youtube

U tadašnjoj ispovesti otkila je zbog čega ju je najčešće tukao.

Smetalo mu je sve što radim. Od toga kako sam ostavila šoljicu kafe, zašto sam upalila mašinu za veš, što spremam hranu u stanu, do toga što kupujem krevetac i opremam sobu za bebu pre porođaja… Nije mu bio potreban razlog za iživljavanje. Ali ono što je bilo gore od fizičkog jeste psihičko nasilje. Tokom trudnoće, a i kasnije, konstantno me je vređao, ponižavao, omalovažavao i izgovarao gnusne stvari", rekla je Sandra.

Sandra danas ima firmu koja se bavi iznajmljivanjem automobila
Sandra danas ima firmu koja se bavi iznajmljivanjem automobila foto: Kurir / Marina Lopičić

On joj je prilikom tih svađa oduzeo i dete ali je odlukom suda brzo vraćeno u njen dom. Posle cele frke i haosa, šuškalo se da su se i pomirili, ali se bivša manekenka ni tim povodom nije oglašavala.

Inače, Sandra se danas ne bavi modelingom nego ima biznis koji je vezan za iznajmljivanje automobila.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs