jezivo

FUDBALER PRETUKAO 30 GODINA STARIJU DEVOJKU DO SMRTI: Njene poslednje reči su jezive, sestra sve slušala preko telefona

Italijanski fudbaler Đovani Padovani na smrt je pretukao svoju bivšu devojku Alesandru Mateuci, nakon čega je optužen.

Zanimljivosti
09:07h Autor:
FUDBALER PRETUKAO 30 GODINA STARIJU DEVOJKU DO SMRTI: Njene poslednje reči su jezive, sestra sve slušala preko telefona
Foto: Printscreen Instagram/ alevenny

Italijanski fudbaler Đovani Padovani optužen je za ubistvo svoje devojke Alesandre Mateuci i time uzdrmao javnost.

Naime, fudbaler koji inače nastupa za niželigaške italijanske klubove na smrt je pretukao svoju devojku, nakon što ga je prijavila policiji za uznemiravanje.

Par je bio godinu dana u emotivnoj vezi, nakon čega je Alesandra odlučila da ga ostavi. Ona je inače starija od njega 30 godina.

Alesandra Mateuci
foto: Printscreen Instagram/ alevenny

Nakon raskida fudbaler ju je opsedo i uznemiravao porukama i pozivima, a to je trajalo danima, zbog čega se Alesandra i obratila policiji, prenosi "Mundo Deportivo"

Alesandra je živela u Bolonji, gde je fudbaler otputovao kako bi je našao i obračunao se sa njom. On je tom prilikom tražio i izuzeće kluba, odnosno slobodan dan, kako bi mogao da ode do nesrećne devojke.

Fudbaler je fizički napao Alesandru, koja je u tom trenutku pričala telefonom sa svojom sestrom. Sestra je kasnije posvedočila i otkrila da je Alesandra zapomagala, izgovarajući potresne reči: "Ne, Đovani, ne, molim te, upomoć".

Poziv se ubrzo prekinuo, a sestra je zatim pozvala policiju. Kada su došli na lice mesta, Alesandra je još uvek bila u životu, ali sa teškim povredama kojim je i podlegla na putu do bolnice.

Da sve bude bizarnije, Padovani se javnosti predstavljao kao aktivan borac protiv nasilja u porodici, pa je tako u novembru prošle godine učestvovao u kampanji koja je za cilj imala sprečavanje nasilja nad ženama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs