ŽIVOTNA PRIČA

BILA JE ŽRTVA GRUPNOG SILOVANJA, PREJEDALA SE S CILJEM DA SE UBIJE: Dugo je bila na ivici života, a danas joj SVI ZAVIDE

Adreana je bila žrtva grupnog silovanja, nakon čega je želela sebi da oduzme život. Ipak, ovoj ženi danas na jednom svi zavide

Zanimljivosti
13:38h Autor:
BILA JE ŽRTVA GRUPNOG SILOVANJA, PREJEDALA SE S CILJEM DA SE UBIJE: Dugo je bila na ivici života, a danas joj SVI ZAVIDE
Silovali su je ali je izašla kao pobednik, Foto: Profimedia/editorial images

Sada je nutricionista i lični trener, Adrijana De Sozi koja živi u Londonu, priča o svojoj traumi koju je doživela.

Adrijana je majka dvoje dece, koja je doživela grupno silovanje, četvorica muškaraca ju je napalo, a neprijatno iskustvo je dovelo do toga da jede u ogromnim količinama i na taj način izvrši samoubistvo.

Napadači nikada nisu izvedeni pred lice pravde.

De Sozi nikada nije imala problem sa težinom tokom odrastanja sve do traumatičnog događaja. Tada je izgubila kontrolu nad svojim navikama u ishrani.

Adreana De Sozi
foto: Profimedia/editorial images

"Nikada nisam bila debela, imala sam obline i bila sam instruktorka zumbe i držala časove pilatesa. Bila sam u formi i uvek zdrava. Nakon silovanja sam se okrenula hrani jer mi je to bila jedina uteha, u tom periodu sam napadnuta, postala sam beskućnik i deca su mi bila oduzeta", rekla je De Sozi.

"Nisam imala vremena da razmišljam o svojim emocijama, sve se desilo odjednom, zatvorila sam se u sebe i postala hladna, postala sam verzija sebe koju nisam prepoznavala. Okrenula sam se hrani, jer sam na taj način želela da izvršim samoubistvo. Postajala sam sve deblja i deblja, više nisam prepoznavala sebe u ogledalu. Krivila sam sebe, jer sam mislila da sam silovana zbog mog izgleda. Brza hrana je bila moj spas", ispričala je Adrijana.

Adreana De Sozi
foto: Profimedia/editorial images

Nakon saveta lekara, Adrijana je rešila da se vrati osobi kakva je bila, jer sama pomisao da će prejedanjem izgubiti život i ostaviti tako da joj deca odrastaju beuz majke. To saznanje je nateralo da krene da se bori.

Rešila je da operiše želudac. Na dan operacije imala je veliki strah, jer je mislila da će nešto krenuti po zlu. "Odjednom su slike počele da mi se vraćaju i imala sam želju da prekinem sa lečenjem. "Setila sam se svoje dece i povratila sam snagu. Želela sam da živim duže samo zbog njih, da budem deo njihovog odrastanja", rekla je Sozi.

Adreana De Sozi
foto: Profimedia/editorial images

Adreana je inače odrasla u Venecueli, ali sa porodicom se preselila u Veliku Britaniju 1996. godine. Sada ima dve ćerke. Kada je prvi put zatrudnela sa ćerkom Džesikom, partner ju je napustio. Takođe ima sina Aleksa, sa drugim muškarcem, sa kojim više nije u vezi.

"Uspela sam da prebolim sve. Borila sam se za sebe, svoje zdravlje i svoju decu. Sada sam fokusirana na sebe. Ne dozvoljavam da strah preovlada mnome, kontrolišem svaki svoj pokret. Vidim uspeh, posle traume koju sam doživela. Danas sam bolja osoba.

Adreana De Sozi
foto: Profimedia/editorial images

"Ovo putovanje kroz koje sam prošla, nije bilo samo za moje telo, već i za moj um. Stekla sam psihički mir i stabilnost. Nema velike tajne u promeni sebe, treba samo da mislite pozitivno i da ne mislite na prošlost, već na budućnost. Disciplina je važna u životu", sa olakšanjem je rekla Adrijana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs