"NADAM SE DA JE MOJA MAMA SADA OSLOBOĐENA OD BOLA": Oglasio se i sin glumice koju su juče isključili sa aparata

Sin glumice En Heč, koja je juče zvanično proglašena mrtvom, nakon što je 6 dana provela u komi posle saobraćajne nesreće, oglasio ovim rečima

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Homer Lafon, stariji sin En Heč koji sada ima dvadeset godina, oglasio se nakon što je zvanično saopšteno da je glumica En Heč preminula:

"Moj brat Atlas i ja smo izgubili mamu. Posle šest dana skoro neverovatnih emocionalnih promena, ostali smo sa dubokom tugom bez reči. Nadam se da će moja mama biti oslobođena bola i da počinje da istražuje ono što volim da zamišljam kao njenu večnu slobodu. Tokom tih šest dana hiljade prijatelja, članova porodice i obožavatelja stavili su mi do znanja da su uz mene. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao i na podršci mom tati, Koliju i mojoj maćehi Aleksi koji su i dalje moj oslonac u ovim momentim. Počivaj u miru mama, volim te", rekao je Homer, prenosi Dejli Mejl.

Porodica glumice je saopštila: "Izgubili smo danas najsjajniju svetlost, ljubaznu i najradosniju dušu, ljubaznu majku i odanog prijatelja. En će duboko nedostojati, ali ona živi kroz prelepe sinove, svoj kultni radi i svoje strastveno zalaganje. Njena hrabrost je u istini, širi poruku ljubavi i prihvatanja i nastaviće da ima trajni uticaj".

1 / 7 Foto: Profimedia

En Heč je prošlog petka udarila kolima u garažu privatne kuće u Kaliforniji. U toj nesreći i požaru koji je izbio zadobila je teške povrede. Pre nekoliko dana upala je u komu a juče je njena porodica saopštila da je glumica doživela moždanu smrt. Proglašena je mrtvom u skladu sa kalifornijskim zakonom.

Glumica je prvog sina Homera dobila sa kamermanom Kolemanom Lafunom sa kojim je u braku bila od 2001. do 2007. a dečak se rodio 2002.

En je nakon razvoda počela vezu sa glumcem Džejmsom Taperom i 2009. godine dobili su sina Atlasa, a 2018. stavili tačku na svoju romansu.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...