UKRALA 50.000 EVRA

OD NAJSKANDALOZNIJE HRVATICE RUKE PERU I SIN I MAJKA: Pričaju kako voli samo sebe i kako je ukrala 50.000 evra

Nina Morić u sve je lošijim odnosima s bivšim suprugom, a sada je u celu priču umešan i njihov sin.

Vip priča
Autor:
OD NAJSKANDALOZNIJE HRVATICE RUKE PERU I SIN I MAJKA: Pričaju kako voli samo sebe i kako je ukrala 50.000 evra
Nina Morić, Foto: Instagram Printscreen / Nina_moric

Jedna od najlepših žena iz Hrvatske, Nina Morić i njen bivši suprug Fabricio Korona su u sve lošijim odnosima, a sada je, navodno, u celu priču upleten i njihov sin Karlos Korona.

Njihov devetnestogodišnji sin proglasio se svedokom krađe koju je njegova majka, Nina Morić, navodno počinila u stanu svog bivšeg supruga, odnosno njegovog oca.

"Gospođa Morić ušla je pokrivenog lica, pozvonila na interfon, ukrala 10 evra iz Karlosovog novčanika, ukrala mu je karticu, pa je u jednom trenutku čak otišla u sobu jer je znala da se tamo nalazi novac kompanije, i uzela 50 hiljada evra u gotovini. Uzela ih je i sela u taksi i otišla. Pred očima svoga sina opljačkala je kuću bivšeg supruga. Naš sin Karlos bio je svedok", napisao je Fabricio Korona na društvenim mrežama.

Te je navode potvrdio i sam Karlos, koji je putem društvenih mreža napao majku. U međuvremenu je svoj profil ipak izbrisao.

"Majka mi je pretila da će me tužiti zbog (istinitih) izjava o krađi koju je počinila meni pred očima. Očigledno joj je bilo važnije da uzme 50 hiljada evra od ljubavi prema sinu", napisao je 19-godišnji Karlos.

Nina Morić
foto: Profimedia

Nakon što su se Nina Morić i Fabricio Korona razveli 2014. godine, krenula je mučna bitka oko starateljsva nad jedinim sinom u kojoj je iznesen prljavi veš s obe strane, a Karlos je na kraju pripao ocu.

"Prave ljubavne priče se ne završavaju ovako. Naša nikada nije bila ljubavna priča. Ti ne znaš šta je ljubav. Ti ne znaš ni šta je ljubav prema detetu", poručio je jednom prilikom Korona Nini Morić.

Nina Morić
foto: Profimedia

"Život je možda bio zao prema tebi, ali deca su iznad svega. Prvo si iskoristila našeg sina da mi se osvetiš, a zatim da se oslobodiš svojih ludosti i gluposti. S pravom su ti ga oduzeli na četiri godine. Vratio sam ti ga 2018. i to mi je bila najveća greška u životu - iskoristila si ga samo da dobiješ novac i izdržavanje. Ponizila si ga i naterala da se oseća loše zbog tvojih gluposti, uništavajući pritom i njegov i moj život. Ali sada nakon ovog zadnjeg, nestaješ zauvek iz naših života", poručio joj je Korona.

U svojoj poslednjoj objavi na društvenim mrežama bivšoj supruzi poručio je sledeće: "Niko od Korona ti neće oprostiti niti pomoći. Ostani u svom ludilu, samoći i podlosti. I to je to, razveli smo se pre 15 godina. Izbriši sve i nestani zauvek."

Nina je na njegove objave odgovorila jednim Storijem na Instagramu u kojem je pisalo: "Mogu zadovoljiti samo jednu osobu dnevno. Danas nije tvoj dan, a ni sutra nije baš dobar dan za to. Doviđenja."

Podsetimo, drama Nine Morić započela je u aprulu 2015. kada se posvađala s majkom Vrankom. Nakon toga je popila tablete za smirenje. Svađi je svedočio njen sin koji je u strahu nazvao drugu baku Gabrijelu, koja je tada pozvala policiju.

"Gabrijela je vikala da će mi oduzeti sina i tako je i bilo. Ona me ne voli od kada smo se Fabricio i ja venčali", rekla je tada. Nakon toga je bivša manekenka sina mogla da viđa jedanput nedeljno u strogo kontrolisanim uslovima.

Dva meseca sina nije viđala jer je bio, kako je tada tvrdila, bezobrazan prema njoj, a bila je uverena da ga je na to "nahuškala" baka koja je nije volela.

Pored toga morala je da radi test na droge i psihijatrijska lečenja. Nakon toga su njih dvoje uspeli nekako da pronađu zajednički jezik, bar se tako činilo, a onda se Karlos odjednom okrenuo protiv oca. Nina Morić bila je ta koja je objavila video u kojem Karlos navodi da ga otac truje lekovima i tuče.

Nina Morić
foto: Profimedia

Međutim, ipak je opet izgladio odnos s ocem, a njih su dvojica jednom prilikom i pozirali u minijaturnim tangama, što je šokiralo Ninu. Karlos je krenuo majčinim stopama pa se danas bavi monekenstvom.

Nina Morić se početkom dvehiljaditih proslavila u spotu Rikija Martina, nakon kojeg je otišla u Milano gde je postala manekenka koja je radula za najveće brendove poput Roberta Kavaija i sl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs