SPAVALA JE SA 2 NAJPOŽELJNIJA FRAJERA U HOLIVUDU: Svi su zanemeli kada je rekla KAKVI SU U KREVETU! Da li je ovo moguće?

Gvinet Paltrou se prvi put u javnosti posle suđenja pojavila u jednom podkastu u kojem je otvorila dušu i napokon priznala ko je bolji u krevetu Bred Pit ili Ben Aflek

Vip priča
Autor:
SPAVALA JE SA 2 NAJPOŽELJNIJA FRAJERA U HOLIVUDU: Svi su zanemeli kada je rekla KAKVI SU U KREVETU! Da li je ovo moguće?
Gvinet Paltrou, Foto: LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gvinet Paltrou gostovala je u podkastu "Call Her Daddy" i progovorila o svojim bivšim muškarcima sa kojima se zabavljala 90-tih godina- Bredu Pitu (59) i Benu Afleku (50).

Naime, glumica i preduzetnica lajfstajl brenda"Goop" bila je u vezi sa Bredom od 1994. do 1997. godine kada je naprasno raskinula veridbu jer je smatrala da je premlada za brak.

Iste godine kada je raskinula sa jednim od najpoželjinijih ljudi na svetu, započela je vezu s Benom s kojim je bila tri godine.

Gvinet Paltrou, Bred Pit
foto: Profimedia

Gvinet je u podkastu bila prisiljena da odgovori na pitanje ko je od dvojice slavnih glumaca bio bolji u krevetu.

- To je jako teško odgovoriti. Bred je u to vreme bio najveća ljubav mog života zbog neverovatne hemije između nas. Ben je bio tehnički izvrstan - rekla je glumica.

Nakon toga je otkrila za koga misli da je bolji glumac.

- Obojica su jako talentovani. I Ben je odličan scenarista i reditelj. Ali kada ocenjujem samo glumu, moram reći Bred. Setite se svih različitih uloga koje je odograo - objasnila je glumica.

Gvinet je dala prednost Bredu i kada je morala da odluči ko ima bolji stil kao i koji je od glumaca romantičniji. Ipak, Ben ju je više zasmejavao i verovatnije je da će se s njim posvađati pre nego s Pitom.

Istakla je kako nijedan od njih nije bio zahtevan, a onda je morala da odgovori na pitanje ko je više od njih dvojice mario za izgled.

- Nisam sigurna. Mislim da nijedan od njih nije tako tašt. Ne privlače me muškarci koji se gledaju u ogledalo sve vreme - objasnila je Paltrou.

Ben Aflek, Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Takođe je odgovorila na pitanje ko se bolje ljubi.

- Obojica se jako dobro ljube - zaključila je glumica.

Inače, Gvinet je nedavno otkrila da je u kontaktu s Bredom kao da i dalje vole jedno drugo.

- Kada smo raskinuli, neko vreme nismo bili prijatelji. Ali onda smo obnovili kontakt i godinama smo u dobrim odnosima - ispričala je.

Gvinet Paltrou, Kris Martin
foto: Profimedia

- Obožavam ga. Neverovatna je osoba, izvrstan biznismen, i tako kreativan, i tako dobra osoba. Stvarno ga volim. Ja sam njegova velika obožavateljka - dodala je.

Podsetimo, Paltrou iza sebe ima 13-godišnji brak s frontmenom benda Koldplej, Krisom Martinom s kojim je dobila ćerku Epl (18) i sina Mozesa (17).

Gvinet Paltrou
foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Od 2018. je u braku s filmskim producentom Bredom Falčukom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs