U 6. DECENIJI IZGLEDA BRUTALNO: I muškarci i žene zadivljeno gledaju u njeno telo - "Ona je genetski džekpot"

Poznata voditeljka i glumica Padma Lakšmi može da se pohvali savršenom figurom za koju je zaslužna izbalansirana ishrana i redovni treninzi.

Celebrities
Autor:
U 6. DECENIJI IZGLEDA BRUTALNO: I muškarci i žene zadivljeno gledaju u njeno telo - "Ona je genetski džekpot"
Padma Lakšmi tajna neverovatnog izgleda, Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Padma Lakšmi našla se na naslovnici ovogodišnjeg izdanja Sports Illustrated Swimsuit magazina. Ova 52-godišnja glumica i voditeljka izgleda zaista neverovatno. Reakcije publike za fotografije koje su osvanule na Instagramu su fantastične.

Lepa Indijka pozira u minijaturnom bikiniju sastavljenom od svetlucavih, zlatnih, malih školjki. Pokazala je svoj ravan stomak, bujne grudi i oblu pozadinu.

Magazin Sports Illustrated Swimsuit poručuje: "Kada smo rekli da će ova godina biti ispunjena epskim ženama koje osnažuju, inspirišu i koriste svoje platforme da budu i viđene i saslušane, to smo mislili. Kao autorka, aktivistkinja, glumica, model, filantrop i televizijska voditeljka, ne postoji ništa što Padma Lakshmi ne radi i sada se pridružuje stranicama našeg izdanja kao model za kupaće kostime. "Padmina lista dostignuća je zapanjujuća kao i ona i velika nam je čast predstaviti je u izdanju za 2023".

Padma Lakšmi
foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na drugoj fotografiji glumica pozira u maslinastozelenom kupaćem kostimu, naglasivši duge noge, ali i izvajane trbušnjake.

"Ovo je genetski džekpot", "Žena je zadivljujuća", "Prirodna lepotica", "Niko se ne bi žalio da ovako izgleda u svojim 50-im", , "Vau, bez teksta sam", samo su neki od komplimenata ispod ovih fotografija.

Padma je priznala da je bila zatečena kada je dobila ponudu od ovog magazina: "Ubila bih za ovo kada sam imala 20 godina i bila model, to je bio sveti gral, ali nikada me nisu pozvali za nešto tog tipa i stvarno sam mislila da je taj brod prošao, da budem iskrena. Nisam verovala onome što sam čula preko telefona, poludela sam i samo sam rekla: 'Moram da odem u teretanu'".

Padma Lakšmi
foto: Profimedia

Padma ističe da sjajnu liniju održava napornim vežbanjem. U teretanu ide najmanje pet puta nedeljno. Obožava pilates, sklekokve, trbušnjake, kardio, jogu, ali istakla je da ono što je najviše promenilo njeno telo - boks! Dodaje da bar dva puta mesečno ide na limfnu drenažu.

Padma Lakšmi
foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pored redovnih treninga vodi računa i o ishrani, preferira biljne namirnice i trudi se da 50 odsto njenog dnevnog unosa čine voće i povrće. Kaže da najčešće konzumira sočivo, integralni pirinač, pasulj, suvo voće, orašaste plodove... Takođe, svaki dan pije tri litra vode, prenosi Žena.rs

1 / 7 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs