skrenula pažnju izgledom

ATRAKTIVNA VODITELJKA BUJNOG POPRSJA ZAVRTELA PAMET NA DODELI MUZIČKIH NAGRADA: Ko bi rekao da ima 50 godina? (FOTO)

Atraktivno američko tv lice bila je zvezda večeri u Los Anđelesu

Celebrities
09:59h Autor:
ATRAKTIVNA VODITELJKA BUJNOG POPRSJA ZAVRTELA PAMET NA DODELI MUZIČKIH NAGRADA: Ko bi rekao da ima 50 godina? (FOTO)
Foto: Profimedia

Indijsko-američka voditeljka Padma Lakšmi (50) pojavila se na muzičkim nagradama "Bilboard Music Awards" koje su održane u Los Anđelesu.

Atraktivno tv lice pojavila se u zanimljivom belom odelu sa kristalima koje je nosi potpis američkog modnog dizajnera Kristijana Siriana. Padma se može pohvaliti bujnim dekolteom, koji je ovom prilikom bio u prvom planu.

Padma Lakšmi
foto: Profimedia

Samouverena i sa osmehom na licu vodila je program na bini u ovoj odevnoj kombinaciji, a na izgledu bi joj pozavidele i mnogo mlađe žene.

Uoči odlaska na dodelu nagrada na Instagramu je objavila snimak u kojoj je pokazala svoj autfit za koji je dobila brojne pohvale.

Inače, Padma je u Americi postala poznato voditeljsko lice nakon što je vodila šou "To Chef", za koji je bila nominovana i za Emi nagradu.

Padma Lakšmi
foto: Profimedia

Izdala je i kuvar "Easy Exotic", koja je proglašen najboljom na svetu 1999. godine. Pored toga, objavila je još dve knjige o hrani i memoare "Love, Lose And What We Are".

Takođe, suosnivačica je neprofitne organizacije "The Endometriosis Foundation of America" i svetska ambasadorka organizacije "Keep a Child Alive".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs