sve na jednom mestu

OSVOJIO NAJLEPŠE MANEKENKE, BOGATU SRPKINJU I BIVŠU DŽORDŽA KLUNIJA: Ljubavni život Marka Jarića je sapunica! (FOTO)

Marko Jarić važi za velikog zavodnika, a na jednom mestu smo skupili sve žene s kojima je bio.

Vip priča
Autor:
OSVOJIO NAJLEPŠE MANEKENKE, BOGATU SRPKINJU I BIVŠU DŽORDŽA KLUNIJA: Ljubavni život Marka Jarića je sapunica! (FOTO)
Marko Jarić, Foto: Profimedia

Nekadašnji košarkaški as Marko Jarić nije imun na pripadnice lepšeg pola, pogotovo ako je reč o manekenkama.

Marko Jarić, Adrijana Lima
foto: Profimedia

Marko je sedam godina bio u braku sa Adrijanom Limom. Par se venčao 2009. godine, dobili su dve ćerke, a razveli 2016. godine. Pre, kao i posle Lime, Jarić je ljubio mnoge slavne dame. Bilo je tu i manekenki, voditeljki, kao i glumica, no krenimo redom...

Marko Jarić je svojevremeno bio u vezi sa Adrijanom Čortan, koja se u to vreme bavila modelingom. Ubrzo posle toga usledila je veza sa članicom grupe Models Sandrom Nikolić, danas Meljničenko, najbogatijom Srpkinjom.

Zabavljali su se skoro godinu dana, posle čega je Marka osvojila još jedna manekenka - Nevena Milićević.

Tokom Evropskog prvenstva u košarci 2001. godine, Marka su povezivali sa Hrvaticom Nives Celzijus, a četiri godine kasnije našao u centru pažnje jer je navodno zaveo voditeljku Olju Crnogorac, koja je u to vreme radila kao manekenka.

Tokom boravka u Italiji, Marko je smuvao Italijanku Elizabetu Kanalis, koja je kasnije svetskoj javnosti postala poznata kao verenica Džordža Klunija.

Sa manekenkom Anom Lašpetovski, Marko je u Americi planirao zajednički život, ali se ta veza iznenada završila. Nakon manekenki, Marko je krenuo u osvajanje glumica, te je tako kratko bio i sa zvezdom serije "Čuvari plaže" Đinom Li Nolin.

Najdužu vezu imao je sa ruskom manekenkom Elenom Rogožinom, s kojom je zajedno živeo na Beverli Hilsu.

Raskinuli su posle njegovog prelaska u Minesotu, nakon čega su mediji Jarića dovodili u vezu sa hrvatskom manekenkom Ninom Morić i srpskom pevačicom Anom Nikolić.

Nina Morić
foto: Profimedia

Jarić je 2018. započeo vezu sa atraktivnom manekenkom Boni Mjuler. Prvih godinu dana Marko nije želeo u javnosti da se pojavljuje sa devojkom, kao ni da je dovede u Srbiju. Svaki put kada je dolazio u srpsku prestonicu bio je bez pratnje svoje devojke.

Nakon raskida sa Boni, spajali su ga sa pevačicom Milicom Todorović.

- Ja čoveka zaista ne poznajem. Nikada se nismo sreli. Ne znam odakle te nebuloze. Ne znam odakle im to da smo Marko Jarić i moja malenkost zajedno? Mada dobro, navikla sam već. Mene ništa ne iznenađuje jer sam toliko godina već na estradi. Kažem samo "OK" i iskuliram - rekla je pevačica povodom spekulacija da je sa Jarićem u vezi.

Marka su povezivali i sa Sarom Miom Jokić, ćerkom voditeljke Lee Kiš, nakon što joj je sportista lajkovao fotke na Instagramu. Mia je demantovale navode da je u vezi sa Markom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs