SVAKU NJENU REČ POMNO SLUŠA

NJIHOV BRAK JE GODINAMA MISTERIJA: Ko je Marija, žena iz senke, pred kojom Rafael Nadal drhti kao prut? (FOTO)

Zbog njega se odrekla svega

Star look
21:02h Autor:
NJIHOV BRAK JE GODINAMA MISTERIJA: Ko je Marija, žena iz senke, pred kojom Rafael Nadal drhti kao prut? (FOTO)
Foto: Profimedia

Proslavljeni teniser Rafael Nadal u braku je već nekoliko godina sa Marijom Fransiskom Ćiskom Pereljom, Španjkinjom koja se izrazito malo pojavljuje u javnosti. Toliko retko imamo priliku da je vidimo na javnim događajima, da je dobila nadimak "misteriozna" ili "žena iz senke".

Tokom svih ovih godina razvijale su se različite teorije, a neke su otišle toliko daleko da se pričalo čak i da je se Nadal stidi, s obzirom da su je često kritikovali zbog izgleda.

S druge strane, postoje tvrdnje da je Marija žena pred kojom Nadal drhti kao prut i da je njena reč za njega zapovest. Zbog njega se odrekla karijere, a on se zbog toga oseća krivim. Zbog toga, ona donosi sve bitne odluke. Takođe, ona mu je glavni savetnik što se poslovnih angažmana tiče s obzirom da je diplomirani ekonomista.

Baš kao o supruzi, isto tako malo se zna i o njihovom braku

Uprkos tome što su Rafa i Ćiska odrastali na Majorci, upoznali su se tek u srednjoškolskim danima, smatrajući da je veoma smešno to što se nisu sreli ranije.

Ljubavnu vezu otpočeli su davne 2005. godine, a posle skoro 14 godina zabavljanja, odlučili su se da stanu na "ludi kamen", te su se tako venčali 2019. godine u njihovom rodnom gradu, a slavlje koje će bračnom paru zauvek ostati u sećanju održan je u zamku La Fortaleza.

PRINCEZA ŠARLIN PONOVO U JAVNOSTI: Uživa sa suprugom, izgleda sjajno. Izgleda da su teški dani iza nje! (FOTO)

Rafael Nadal, Ćiska Perelo
foto: Profimedia

Tokom dugodišnje veze, postojali su brojni tračevi kako su teniser i Ćiska raskinuli, pre svega zbog njenog nepojavljivanja u javnosti, međutim, ti navodi su demantovani.

Jednom prilikom Ćiska je odgovorila i na to večito pitanje zašto se retko pojavljuje na mečevima i u javnosti sa slavnim suprugom, a ona je isključivo za potrebe nadalove biografije objasnila zašto je to tako.

"Potreban mu je prostor kada se takmiči, a sama ideja da ja čekam ceo dan da završi šta treba i šetam naokolo me umara. To bi me gušilo. On bi morao da da se brine za mene... Jednostavno ne. Ako ga pratim svuda, mislim da postoji rizik da prestanemo da se slažemo", rekla je ona.

DRASTIČNA PROMENA SLAVNE PEVAČICE OSAVLJA SVE BEZ TEKSTA: Ovo je njeno najizazovnije izdanje otkako je smršala 50 kg!

Rafael Nadal, Ćiska Perelo
foto: Profimedia

U istom intervjuu Marija je istakla i zašto se toliko trude da svoj odnos drže zadrže samo za sebe.

"Čak i kada me moja porodica pita za njega, ne govorim puno. Činjenica je da se jednostavno ne osećam prijatno kada pričam o svom ličnom životu. I Rafaelu to odgovara. Ne bismo voleli da ikada bude drugačije", objasnila je Marija.

Bračni par se i dalje nije ostvario u ulozi roditelja, a govoreći povodom toga u prošlosti, kao idealan trenutak za dobijanje naslednika videli su period nakon završetka Nadalove karijere.

UPECALA MILIJARDERA I POSTALA NAJAMOĆNIJA ŽENA HOLIVUDA: Lepoti ove Srpkinje se divi ceo svet! (FOTO)

Ćiska Perelo
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs