NEVEROVATNA SUDBINA

PIĆE I ŽENE NIKAD NIJE ODBIJAO, ŽENIO SE 5 PUTA: Način na koji je Bata Paskaljević upoznao 3. suprugu je urnebesan!

Malo ko ima ovakvu životnu priču

Vip priča
19:36h Autor:
PIĆE I ŽENE NIKAD NIJE ODBIJAO, ŽENIO SE 5 PUTA: Način na koji je Bata Paskaljević upoznao 3. suprugu je urnebesan!
Foto: Printscreen Youtube / RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Mihajlo Bata Paskaljević preminuo je 2004. godine posle kraće bolesti u zemunskoj bolnici ne dočekavši premijeru svog poslednjeg filma “Pljačka Trećeg rajha” Zdravka Šotre. Iako je igrao u više od 200 bioskopskih i televizijskih filmova i serija, nagrade su ga zaobilazile, kao i glavne uloge, kojih je imao manje nego prstiju na jednoj šaci. To mu nije smetalo da osvoji publiku, da od epizoda projektuje remek-dela.

Osim kod publike, bio je omiljen i među kolegama. Kozer, duhovit i otvoren lako je postao imiljeno TV lice 60-ih i 70-ih među Jugoslovenima. Kolege su ga često zadirkivale da je najveća tvrdica među glumcima. Po pozorišnim klubovima često se moglo čuti da je Bati lakše izvaditi zub iz vilice nego dinar iz novčanika.

Govorio je da postoje tri stvari koje nikad neće odbiti: ulogu, čast u kafani i žene.

NIKO NEMA LUĐU PRIČU OD MICE TROFRTALJKE:Sa nastupa iznosila džakove para,pevala Titu, goste pištoljem terala iz kafane!

Život su mu obeležile zanimljive ljubavne priče. Jedna od njih dogodila se jednom brazilkom. Upoznali su se u Beogradu.

"Ona je bila tu u prolazu, čekala je vizu za druge zemlje. Bavila se pevanjem, igranjem. Igrala je u Metropolu i ja sam je tu primetio. I onda je došlo do kontakta i buknula je ljubav. Ja sam se zbog nje preselio u taj hotel, ali nažalost ona je bila udata. Njen partner je bio bacač noževa, što je najgore. Ali ja sam jako zagrizao za to, bila je jaka emocija. "

Kada je dobila vizu otišla je u Tursku, javila mu se, ali Bata nije uspeo da ode. Jednog dana stigao mu je telegraf iz Kaira u kojem je pisalo: "Čekam te 1. aprila u kazinu."

Odlučio je da ode, stigao u kazinu, ali nje nije bilo.

"Pošto je to već tako jako bilo, a već sam napravio skandal u porodici, napravio skandal u Beogradu, napustio snimanje serije bilo mi je neprijatno da se vratim u Srbiju". I tad je rešio da nekoliko narednih meseci provede u Kairu. Snalazio se kako zna i ume, zaduživao gde je stigao.

ČEKAO GA JE HOLIVUD, ALI ON JE IPAK OSTAO NA BALKANU: Život našeg najharizmatičnijeg glumca! (VIDEO)

Nekoliko meseci kasnije ipak su se sreli, ali tu je bio kraj. Ipak, ponovo su se sreli u Parizu i ljubav se ponovo rasplamsala. To je bio njegov treći brak iz koga ima sina Zoju koiji živi u Nemačkoj.

Ženio se pet puta, mada ima onih koji tvrde da je zapravo šest ili čak sedam puta stao pred matičara.

I poslednju suprugu Faniku upoznao je na vrlo neobičan način.

- Upoznali smo se slučajno. Posle sahrane svratio sam na piće u kafanu Kosovski božur. Tu sam odmah primetio plavokosu konobaricu Faniku. Pitao sam je da se vidimo te večeri. Otišao sam tek pošto je pristala. Na sastanak sam došao ranije skoro pun sat kako ne bi imala vremena da pobegne - ispričao je Bata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs