nina morić

KONTROVERZNU HRVATICU SU UNIŠTILE OPERACIJE I NASILNI SUPRUG: Poslednje pojavljivanje je zadalo još jedan šok! (FOTO)

Nina Morić pojavila se na modnoj reviji u Milanu u vrlo provokativnom i razuzdanom izdanju.

Star look
Autor:
KONTROVERZNU HRVATICU SU UNIŠTILE OPERACIJE I NASILNI SUPRUG: Poslednje pojavljivanje je zadalo još jedan šok! (FOTO)
Nina Morić, Foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih i najekscentričnijih hrvatskih manekenki, 45-godišnja Nina Morić, uvek kada se pojavi u javnosti privlači itekakvu pažnju.

Najnovije fotografije iz Milana, s modne revije Sofi Nubs, prikazuju Ninu u vrlo provokativnom i razuzdanom izdanju. Ona se na reviji pojavila kao posebna gošća, kao i nen bivši suprug Fabrivio Korona.

Prošetala je pistom u dugačkoj braon bundi ispod koje je imala crni uski kombinezon koji je otkrio njene gole grudi, a na usnama je nosila crveni ruž koji je upotpunio ovaj dramatičan 'žena mačka' izgled.

MERILIN MONRO DEVEDESETIH I DANAS ZAUSTAVLJA SAOBRAĆAJ: Ima 49. godina i nema nameru da ide u penziju! (FOTO)

Nina Morić
foto: Profimedia

Zatim se pojavila u dugačkom kaputu ispod kojeg, čini se, nije imala ništa od odeće.

Njen bivši suprug Fabricio, takođe je prošetao pistom u braon pantalonama i crnom sakou, izvodeći performans s belom tkaninom.

NE ISKOPIRAM NEGO ĆAPIM: Svi bruje o istom stajlingu Cece i Anastasije, a sada se oglasila folk diva! (FOTO)

Nina Morić
foto: Profimedia

Podsetimo, Zagrepčanka Nina Morić već godinama živi i radi u Italiji, a danas je devojka devet godina mlađeg plastičnog hirurga Karla Galata dok iz prvog braka s Fabriciom Koronom, koji je trajao 13 godina, ima sina Karlosa.

Uprkos turbulentnom odnosu, brojnim svađama i javnim prepucavanjima, Fabricio i Nina su izgladili odnos, a nedavno su se čak i fotografisali zajedno sa sinom Karlosom Mariom Koronom.

Osim s bivšim suprugom, imala je turbulentan odnos i sa svojim sinom Karlosom. Karlos je ipak promenio mišljenje o svojoj majici ali ranije je govorio jako loše stvari o njoj.

Nina i Fabricio vodili su bitku za starateljstvo nad sinom, nakon koje je Karlos pripao Fabriciju, što je bivšoj manekenki neverovanto teško palo.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Nina Morić