misica hitno operisana

BIVŠI JOJ JE KISELINOM SPALIO LICE, A SAD JU JE SNAŠAO NOVI UŽAS: Manekenki se PROBUŠILO OKO, mora HITNO na operaciju

Misica Kejti Pajper koju je bivši dečko polio kiselinom, pre par dana objavila je da je imala hitnu operaciju usled komplikacije na oku.

Zanimljivosti
13:11h Autor:
BIVŠI JOJ JE KISELINOM SPALIO LICE, A SAD JU JE SNAŠAO NOVI UŽAS: Manekenki se PROBUŠILO OKO, mora HITNO na operaciju
Misica koju je bivši polio kiselinom hitno je operisana, Foto: instagram

Manekenka Kejti Pajper doživela je pravi pakao kada ju je bivši dečko zlostavljao. Naime, on je unajmio profesionalca koji ju je polio kiselinom i uništio joj lice.

Nakon ovog monsturoznog čina, koža lica bila je potpuno otopljena, kosti oštećene, izgubila je vid na jedno oko,a povređeni su joj bili i delovi ruke.

kejti pajper, Keti Pajper
foto: Profimedia

Taj događaj obeležio je njen život, ostavivši joj trajne posledice. Proces oporavka trajao je godinama. Kejti je imala 400 operacija, izgubila je vid na jednom oku, ali lošim stvarima nikad kraja. Njen suprug primetio je neobičnu crnu tačku na njenom oku nakon čega je usledila još jedna operacija.

Kejti je na svom Instagram profilu nedavno podelila fotografiju uz objašnjenje o tome šta se zapravo dogodilo.

"U subotu je moj muž primetio mali crni krug u mom slepom oku, a ja sam bila uzbuđena misleći da ponovo imam zenicu, ali do kraja nedelje moje levo oko je postalo izuzetno bolno i nije podnosilo svetlost, pa sam stavila povez i pripisala to starim povredama", rekla je misica.

kejti pajper, Keti Pajper
foto: Profimedia

"Naviknuta sam na određeni nivo nelagodnosti i otišla sam na posao. Ali u nedelju uveče osetila sam jaku mučninu i nenormalan bol. Stupila sam u kontakt sa očnim specijalistom i on je nažalost potvrdio da je crni krug rupa u mom oku, odnosno da se moje oko probušilo. Uvek sam se plašila da će se to dogoditi", dodala je.

Na njenu sreću, hirurg je odmah uspeo da nabavi tkivo i da je operiše, a ona mu je neizmerno zahvalna, kao i celom timu.

Njeni Instagram pratioci pružili su joj neizmernu podršku u komentarima, a među njima su bile i slavne ličnosti.

Kejti je danas velika zagovornica protiv nasilja, pokušava da pomogne svim ženama koje prolaze ili su prošle kroz nasilje.

Ona je čak i objavila nekoliko knjiga na tu temu. Trudi se na sve načine da se njen glas čuje, te je nertko gošća u raznim tv emisijama.

Podsetićemo da je stepen njenih povreda bio stravičan, a u trenutku kada joj e incident desio imala je 24 godine. Kejti je uspela da se izbori sa velikom nesrećom koja ju je snašla i iz cele priče izašla kao veliki borac i pobednik.

Ipak, neke traume ostaju za ceo život.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs