Manekenka i biznismen

Sandra Obradović i Ćazim Osmani u tajnoj romansi!

Obradovićeva sa Osmanijem prvo bila u njegovom hotelu u Poreču, a potom i u njegovom kazinu u Pragu
Šuška se
09:20h Autor:
Sandra Obradović i Ćazim Osmani u tajnoj romansi!
Foto: Kurir Arhiva

Manekenka i bivša učesnica rijalitija „Farma“ Sandra Obradović otpočela je tajnu romansu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora.

Atraktivna plavuša je već dve nedelje na proputovanju s novim dečkom, pa su, iako svoju vezu skrivaju od očiju javnosti, viđeni kako uživaju u njegovom luksuznom hotelu u Poreču, a zatim kako se kockaju u kazinu u Pragu koji je takođe u njegovom vlasništvu.

Sagovornik Kurira tvrdi da je Sandra veoma srećna, a uz nju je sve vreme prijateljica, koja joj služi kao paravan kako bi prikrila svoj pravi odnos sa Osmanijem, a koja je kumovala njihovom poznanstvu.

-Posle raskida veridbe sa sestrićem Bogoljuba Karića, Aleksandrom Nedeljkovićem, Sandra je neko vreme bila sama, a onda je preko bliske prijateljice upoznala Ćazima, koji joj se odmah svideo. Budući da ona voli starije, a on poznate ličnosti, nije im trebalo dugo da stupe u romansu, pa su ubrzo završili u Poreču, u njegovom hotelu, u kojem su se odmarali nekoliko dana.

Posle toga su otputovali u Prag, gde su se kockali u njegovom kazinu, a Sandra se, slučajno ili namerno, odala fotografijom na Fejsbuku na kojoj drži šibice sa znakom Ćazimovog lokala. Posle Češke, novopečeni par obreo se u Beču, gde su prošle srede viđeni u jednom klubu gde je nastupao Aca Lukas - ističe naš izvor, koji kaže da je Ćazim Sandri u Beču sada iznajmio stan, u kojem boravi s drugaricom.

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Obradovićevom, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive niti poruke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs