Svadbena zvona

Sandra Obradović: Uskoro pred oltarom

Manekenka Sandra Obradović ne odvaja se od dečka Aleksandra, sestrića Bogoljuba Karića, a njegova familija ju je, uprkos prvobitnom neodobravanju, oberučke prihvatila
Šuška se
17:20h Autor:
Sandra Obradović: Uskoro pred oltarom
Foto: Kurir

Manekenka Sandra Obradović uskoro će, kako stvari stoje, da stane na ludi kamen. Manekenka je već više od godinu dana u vezi sa sestrićem Bogoljuba Karića, bogatim biznismenom Aleksandrom Sašom Nedeljkovićem.

U poslednje vreme njih dvoje se ne razdvajaju, a pošto su je članovi najbogatije srpske porodice prihvatili, Saša i Sandra počeli su zajedno i javno da se pojavljuju. Takođe, manekenka češće boravi u Sašinom luksuznom hotelu u Orašcu nego u svom stanu u Beogradu, zbog čega njihovi prijatelji i misle da je to samo još jedan od dokaza da će uskoro ozvaničiti vezu.

- Karići teško prihvataju izabranice svojih naslednika ukoliko su one medijski eksponirane. Sandra je od Goce Karić u nekoliko navrata doživela neprijatnosti, čak ju je i javno prozivala na Tviteru - priča Sandrina poznanica i dodaje:

- Međutim, prilikom jednog slavlja u Vili Jelena Saša je porodici predstavio izabranicu, koja ih je šarmirala i svi su se složili s njihovom vezom, koja pretenduje da bude krunisana brakom.

Manekenka, koja je ranije nije izbijala iz noćnih klubova, sada se ne može videti nigde osim u restoranima, i to isključivo u Sašinom društvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs