Tuga

Bila je 12 sati mrtva pre nego su je roditelji pronašli: Smrt Marije Ćurčić potresla Srbiju!

Roditelji su razvalili vrata iznajmljenog stana i zatekli stravičan prizor

Vesti
Autor:
Bila je 12 sati mrtva pre nego su je roditelji pronašli: Smrt Marije Ćurčić potresla Srbiju!
Foto: Printscreen/ Instagram/ __chocomuffin__

Voditeljka i manekenka Marija Ćurčić (25) iz Beograda pronađena je mrtva u nedelju uveče u stanu u Ulici dr Aleksandra Kostića. Kako saznajemo, Marija se obesila posle snimanja spota s legendarnim fudbalerom Ronaldinjom, koji je pre nekoliko dana boravio u Srbiji.

I fotografija sa slavnim Brazilcem ujedno je bila i njena poslednja slika postavljena na društvene mreže uz poruku: "Konačno sam ostvarila svoje dečje snove".

Marija je ćerka poznate novinarke i voditeljke An Mari i muzičara Đorđa Ćurčića i navodno se nije javljala porodici nekoliko dana, pa su krenuli u potragu za njom.

Stravična scena

"U nedelju oko 23 časa roditelji su došli u zgradu na Savskom vencu, gde je iznajmila stan, i razvalili vrata. Unutra su zatekli jezivu scenu - devojka je visila obešena u sobi o gelender galerije. Navodno, ona se popela na stolicu i obmotala kaiš oko sebe. Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt, a telo je prebačeno na obdukciju. Inače, ona nije ostavila oproštajno pismo", prepričava naš izvor upućen u istragu.

Komšije kažu da su prisustvovali stravičnoj sceni kada su roditelji pronašli telo ćerke.

"Bilo je strašno, tu su joj bili i otac i majka. Navodno, ona se ubila najmanje 12 sati pre nego što su je pronašli, ali ništa u stanu nije ukazivalo na to da je još neko bio s njom. Poznavali smo Mariju, živela je neko vreme tu u stanu na poslednjem spratu", navode komšije.

Kako kažu, znali su da se bavi modelingom, ali i da radi kao voditeljka.

"Bila je veoma pristojna devojka, nikada nije pravila probleme, niti je odavala utisak da je nešto muči. Često joj je dolazilo društvo, kao i neki mladić, ali bili su zaista fini, ponašali se kao i svi mladi. Velika tragedija, nije joj ovo trebalo u životu, šta god da je posredi, moglo je da se reši," rekao nam je vidno potresen stanar zgrade.

Inače, Ćurčićeva je pre nekoliko dana snimila reklamu za jedan lanac kladionica sa proslavljenim brazilskim fudbalerom Ronaldinjom dok je on boravio u Srbiji. Devojka je njihovu zajedničku fotografiju podelila na Instagramu, uz opis:"konačno ostvaruje svoje dečje snove“.

Raskinula s dečkom

Marija je samo nedelju dana pre samoubistva s jednom turističkom agencijom bila na putovanju u Rumuniji.

"Putovala je u Brašov za Noć veštica i svako ko ju je upoznao mogao je da primeti da je prijatna i vesela. Igrala je i veselila se na žurkama, obilazila dvorce i sve vreme pričala o novim putovanjima koje planira," ispričali su ljudi koji su putovali u Rumuniju sa Ćurčičevom.

Navodno, prema rečima prijatelja, Marija je nedavno raskinula dugu vezu.

"Ona se godinama zabavljala s jednim momkom, bila je to turbulentna veza. Pošto nije imala drugih problema, možda je to bilo presudno da se odluči na ovakav korak, jer se teško nosila s raskidom," rekao je blizak prijatelj manekenke.

"Imala si previše ljubavi za ovaj grad, ali on nije za tebe! Srešćemo se opet," ovom porukom oprostili su se prijatelji od Marije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs