Iskreno priznala

Jedina životna tuga Tanje Bošković (65): Bog mi nije dao dar da budem udata!

Jednom kad sam prosila jednog od svojih momaka, odbio me je rečima da sam ja udata za pozorište i da i ne pokušavam da se udajem. Dobro sam ga shvatila i iz toga izvukla naravoučenije, priznala je glumica

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Uprkos dugogodišnjoj i veoma uspešnoj glumačkoj karijeri, srpskoj glumici Tanji Bošković nedostajale su neke stvari u životu, a jedno joj nikako nije išlo od ruke.

 

Kako sama kaže - nije imala sreće u ljubavi.

 

"Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života", objasnila je glumica jednom prilikom.

 

Žene, prst na čelo: Tanja Bošković jednim savetom održala lekciju mladima!

foto: Kurir / Damir Dervišagić

"U partnerskoj ljubavi slabo imam iskustva. Ja sam zaista zaljubljena u pozorište. Jednom kad sam prosila jednog od svojih momaka, odbio me je rečima da sam ja udata za pozorište i da i ne pokušavam da se udajem. Dobro sam ga shvatila i iz toga izvukla naravoučenije. Nisam se mnogo ni petljala s tim. Celo svoje srce, svu svoju emocionalnost mogla sam da zaposlim u pozorištu i na filmu, i više mi ništa drugo nije bilo ni potrebno", rekla je 65-godišnja glumica u jednom intervjuu.


"Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela", bila je iskrena Tanja.

 

Glumica iz veze sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima sina Đorđa i ćerku Lanu.

 

Lepa Brena se nakon venčanja posinka prisetila svoje svadbe: Fotografijom raznežila fanove! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...