Nominovana za dva Oskara

Ona je najplaćenija glumica na svetu: U 2019. zaradila 56 miliona dolara!

Počela je da glumi sa osam godina, a oprobala se i u muzici, pozorištu, kao i u ulozi voditeljke

Celebrities
Autor:
Ona je najplaćenija glumica na svetu: U 2019. zaradila 56 miliona dolara!
Foto: EPA / David Swanson

Magazin Forbs proglasio je Skarlet Johanson najplaćenijom glumicom na svetu, jer je prošle godine zaradila 56 miliona dolara.

Ova umetnica je samo za ulogu u "Osvetnicima" dobila oko 35 miliona dolara. Njeno bogatstvo procenjuje se na 165 miliona dolara, a sudeći po smeru u kom ide njena karijera i da je sve više angažovana u nagrađivanim filmovima, njeno bogatstvo će samo da raste. Na Forbsovoj listi Skarlet se nalazi na 47. mestu, ali je prva po zaradi među glumicama.

Johansonova je počela da glumi sa osam godina, oprobala se i u muzici, pozorištu, u ulozi voditeljke, a prošle godine je najviše zaradila od blokbastera Osvetnici: Kraj igre, piše Insajder. Johansonova je najpoznatija i po ulozi u filmu "Izgubljeni u prevodu", u kojem je igrala s Bilom Marijem, a ove godine nominovana je čak za dva Oskara, za uloge u filmovima "Zec Džodžo" i "Priča o braku".

Dosad je osvojila nekoliko nagrada za svoj rad: BAFTA nagradu 2004. za ulogu u filmu Izgubljeni u prevodu, MTV filmsku nagradu zajedno sa svojim kolegama za najbolju borbu u "Osvetnicima" 2013. i Nagradu po izboru publike (People‘s Choice Award) za omiljenu žensku filmsku zvezdu 2018. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs