Pevačica ne može bez biznismena

Ana Nikolić se ponovo mota oko Ćazima Osmanija!

Nikolićeva je prespavala u Osmanijevom hotelu u Poreču, gde je prethodno pevala u njegovoj diskoteci. On ju je lično angažovao, ali nije došao da je sluša
Šuška se 16.11.2014. - 15:44h Autor: Kurir
Foto: Kurir Arhiva

Ana Nikolić ponovo se mota oko Ćazima Osmanija, kog je mesecima proganjala da budu u vezi, saznaje Kurir.

 

Naime, pre nekoliko dana pevačica je tajno provela noć u krevetu kontroverznog albanskog biznismena nakon što je nastupila u diskoteci u Poreču, koja je u sklopu njegovog hotela. Ćazim je lično angažovao Anu, a ona je odmah pristala jer se nadala da će obnoviti staru vezu, međutim Osmani ju je opet iskulirao.

 

"Ana i Ćazim nisu se čuli neko vreme i taman kad je uspela da ga preboli, iznenada se javio. Nakon dužeg perioda ponovo su se čuli jer ju je pozvao da gostuje kod njega u klubu na insistiranje nekih gostiju. Pevačica je bila u šoku, ali je ipak pristala da dođe jer joj je to posao", priča izvor.

 

OVDE pogledajte kako izgleda majka Ane Nikolić!

 

Ana je na svirci očekivala Feliksa, ali on se, na njenu žalost, nije pojavio.

 

"Mislila je da će Osmani biti u separeu, međutim nije došao da je sluša. Nadala se da je to idealna prilika da obnove romansu koju su imali, ali od toga nije bilo ništa jer je biznismen samo želeo njeno gostovanje i ništa više. Njenom timu obezbedio je luksuzne hotelske sobe, a za Anu je ostavio svoj kraljevski apartman, u kojem noći kad boravi u hotelu", otkrio je izvor.

 

Inače, Ana i Ćazim su dva puta obnavljali vezu, a ona se zaljubila do ušiju. Često su zajedno odlazili na slavlja, ali pevačica se uvek pravila da ga ne poznaje, sve do trenutka dok nisu u javnost procurile poruke u kojima ga moli da budu u javnoj vezi, i da mu jednog dana možda postane i žena. Čak je i od njegove devojke Mande Popović prošle godine dobila batine u hotelskoj sobi u Crnoj Gori jer ju je, navodno, provocirala.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...