ZALJUBILA SE U BESKUĆNIKA I ALKOHOLIČARA KOJEG JE UPOZNALA NA ULICI: Danas su u srećnom braku i imaju dvoje dece

Ejmi Abrahamson (41) koja živi u Švedskoj podelila je svoju ljubavnu priču sa milionima gledalaca

Lifestyle
Autor:
ZALJUBILA SE U BESKUĆNIKA I ALKOHOLIČARA KOJEG JE UPOZNALA NA ULICI: Danas su u srećnom braku i imaju dvoje dece
Ljubavna priča, Foto: preentscreen/Youtube

Ejmi je poznata kao autorka knjiga za decu, ali javnosti je otkrila i svoju romantičnu ljubavnu priču. Naime, dok je boravila u Amsterdamu 2006. godine, upoznala je Viktora Kokulu, muškarca koji je bio beskućnik i alkoholičar. Iako su prve impresije mogle biti neobične, Ejmi je primetila Viktove "predivne smeđe oči" i među njima je odmah proradila privlačnost.

Nakon kratkog razgovora na klupi, dogovorili su sastanak za nedelju dana. Ejmi se kasnije vratila u Beč gde je živela, ostavivši svoj broj telefona Viktoru, i mislila je da je to to - da je to bio samo neobičan susret na putovanju.

Ljubavna Priča
foto: preentscreen/Youtube

Međutim, tri nedelje kasnije, Vik je iznenadio Ejmi pozivom i rekao joj da je stigao u Beč kako bi je ponovo video. To je bio početak njihove romantične veze, a deset godina kasnije, Ejmi i Vik su zajedno gostovali u emisiji "This Morning", sada kao srećni bračni par koji ima šestogodišnje blizance, Destoa i Tilou.

Ljubavna Priča
foto: preentscreen/Youtube

Venčanje je održano u prelepom dvorcu, a Vik je u potpunosti promenio svoj život. Ostavio je alkohol, nastavio svoje obrazovanje i postao mašinski inženjer.

Muškarac, Park, Beskućnik
foto: Ilustracija / Shutterstock

Ova ljubavna priča pokazuje da ljubav ne poznaje granice i da se prava veza može roditi i na neobičnim mestima, donoseći radost i pozitivne promene u životima dvoje ljudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs