nevina

"JECAM I MOLIM BOGA DA MI POŠALJE ONOG PRAVOG": Izgleda kao AVION, a gazi 5. deceniju NEVINA - muškarci beže od nje

Atletičarka Lolo Džons izgleda veoma atraktivno, međutim muškarci beže od nje zato što je nevina.

Celebrities
19:19h Autor:
"JECAM I MOLIM BOGA DA MI POŠALJE ONOG PRAVOG": Izgleda kao AVION, a gazi 5. deceniju NEVINA - muškarci beže od nje
Ko je i kako izgleda atletičarka koja je nevina u 5 deceniji, Foto: Profimedia

Američka atletičarka Lolo Džons, široj javnosti postala je poznata nakon neverovatnog priznjanja - da je još uvek nevina, te da čeka pravog muškarca sa kojim bi spavala.

Mnogi su ostali šokirani njenim priznanjem, budući da je danas uobičajeno da devojke veoma rano stupaju u intimne odnose - što nije za pohvalu. Međutim, mnogi smatraju da nije normalno da devojka u 5. deceniji još uvek nije imala intimne odnose.

Uprkos čuđenju i negativnim komentarima koje redovno sluša, Lolo ističe da će nevina ući u brak, ali da još uvek nije našla pravog muškarca, te da ima strpljenja.

"Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usledio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam se*s tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca", rekla je atletičarka.

Nakon priznanja, za nju je usledio šok života kada se suočila sa činjenicom da su muškarci prestali da joj prilaze.

"To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Pre sam bar imala malo. Ranije sam uvek razmišljala: 'OK, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu'", bila je iskrena ovas atletičarka.

Lolo je u jednom video snimku pričala kako ima veliku želju da zasnuje porodicu, te kako se odlučila na veštačku oplodnju, dok bi prvi korak bio zamrzavanje jajnih ćelija.

Atletičarka strpljivo čeka muškarca koji će osvojiti njeno srce i kojem će pokloniti sebe, a do tada moli Boga da se to desi.

1 / 8 Foto: Profimedia

"Nastaviću da se molim Bogu da me počasti čovekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi Bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i Bogu da ako ne želi da se udam da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile sam želela da se udam sve više i želim da imam svoju porodicu. Nastavljaju da lome moje srce", poručila je ona.

Lolo je već ušla u 5. deceniju, te se nakon njenog iskrenog priznanja stalno suočava sa osudom okoline, kao i zadirkivanjemU na račun njenih godina i cele situacije.

"Često me zadirkuju zbog toga što sam odlučila da nemam se*s pre braka. Momci mi u inboksu pišu da sam stara. Da sam isprana i da treba da završim sa tim. I tako ja zajecam. Gde si Bože? Jedan deo Biblije kaže: Ako tražiš nešto u moje ime, uradiću to. Tražila sam od Boga da ispoštuje želju mog srca. Tvoja reč kaže da su dvoje bolji od jednog...", rekla je u jednom prilikom Lolo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs