Nizak udarac

NA DODELI GREMI NAGRADA GLAVNA TEMA - POLNI ORGAN PRINCA HARIJA: Svi su vrištali od smeha na ovaj govor

"Džejms Korden je dokaz da muškarac može da se preseli iz Londona u Los Anđeles i ne govori svima o svom promrzlom p*nisu", poručio je Noa i izazvao opšti smeh

Celebrities
Autor:
NA DODELI GREMI NAGRADA GLAVNA TEMA - POLNI ORGAN PRINCA HARIJA: Svi su vrištali od smeha na ovaj govor
Trevor Noa, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Baš kada ste pomislili da se razgovori o princu Hariju konačno gase, Trevor Noa, poznati komičar, producent, pisac i politički komentator poreklom iz Južne Afrike, je to vratio na javnu svest pominjući njegov „smrznuti p*nis“ na dodeli Gremija.

Princ Hari je otkrio u svojoj autobiografiji „Spare“ da je patio od promrzlog penisa tokom venčanja brata, princa Vilijama i Kejt Midlton.

U memoarima Hari opisuje svoje bolno iskustvo sa promrzlinama nakon ekspedicije od 320 kilometara na Severni pol u martu 2011. On je rekao da su mu promrzline pogodile uši, obraze i „onu stvar“.

Noa je izašao na scenu ispred brojnih poznatih ličnosti i vodio ceremoniju dodeljivanja Gremi nagrada u nedelju uveče (5. februara). Priliku da napravi geg i zada niski udarac vojvodi od saseksa koji će se dugo pamtiti, iskoristio je dok je predstavljao Harijevog zemljaka, engleskog glumca Džejmsa Kordena, koji je takođe komičar, ali i pevač i televizijski voditelj.

„Džejms Korden je 12-struki dobitnik Emija i voditelj emisije "The Late, Late Show“, predstavio ga je Noa.

Džejms Korden
foto: Reuters / Lucy Nicholson

Zatim je dodao:

„On je takođe dokaz da muškarac može da se preseli iz Londona u Los Anđeles i ne govori svima o svom promrzlom p*nisu.“

Šala koja je napravljena na račun 'one stvari' princa Harija nastavak je onoga što je Čelsi Hendler rekla publici na dodeli nagrada Critics' Choice Awards prošlog meseca:

"Dokumentarna serija princa Harija i Megan Markl je postala treća najgledanija emisija na Netfliks-u, čija je ukupna gledanost bila milijardu sati, što je, očigledno, isto toliko vremena koliko ćemo imati prilike da slušamo princa Harija kako govori o svom promrzlom p*nisu. Dosta više."

Princ Hari
foto: Profimedia

Noa ipak nije propustio priliku da se našali na prinčev račun.

U svojoj knjizi, vojvoda od Saseksa potanko objašnjava da se, dok je stajao uz princa Vilijama tokom njegovog venčanja u aprilu 2011, još uvek oporavljao od povreda. Opisujući posledice ekspedicije na njegovo telo, Hari je napisao:

„Dok su uši i obrazi već zarastali, ’mališan’ nije. To je iz dana u dan postajalo sve veći problem."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs