neverovatno

UŠLA JE U 5. DECENIJU, A JOŠ UVEK NIJE IMALA INTIMNE ODNOSE: Mami muške uzdahe i moli Boga da joj pošalje "onog pravog"

Američka atletičarka Lolo Džon priznala je da je još uvek nevina, te da čeka pravog muškarca.

Vip priča
Autor:
UŠLA JE U 5. DECENIJU, A JOŠ UVEK NIJE IMALA INTIMNE ODNOSE: Mami muške uzdahe i moli Boga da joj pošalje "onog pravog"
Foto: Profimedia

Lolo Džons (40) važi za jednu od najatraktivnijih američkih atletičarki. Zgodna i lepa samo su neki od epiteta koji idu uz ovu sportistkinju.

Ipak, mnoge je šokiralo njeno priznanje o svom privatnom životu. Naime, Lolo je otkrila da je odlučila da nevina uđe u brak, te da još uvek nije imala intimne odnose.

Lolo Džons
foto: Profimedia

„Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usledio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca“, rekla je atletičarka.

Nakon javnog priznanja da je još uvek nevina, Lolo se suočila sa velikim šokom, jer joj nakon toga muškarci više ne prilaze.

"To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Pre sam bar imala malo. Ranije sam uvek razmišljala: 'OK, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu'" iskreno je priznala.

Lolo je u jednom video snimku pričala kako ima veliku želju da zasnuje porodicu, te kako se odlučila na veštačku oplodnju, dok bi prvi korak bio zamrzavanje jajnih ćelija.

Ističe kako se redovno moli Bogu da nađe pravog muškarca sa kojim će stupiti u brak i stvoriti porodicu.

"Nastaviću da se molim Bogu da me počasti čovekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi Bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i Bogu da ako ne želi da se udam da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile sam želela da se udam sve više i želim da imam svoju porodicu. Nastavljaju da lome moje srce", poručila je ona.

Lolo je već ušla u 5. deceniju, te se nakon njenog iskrenog priznanja stalno suočava sa osudom okoline, kao i zadirkivanjemU na račun njenih godina i cele situacije.

"Često me zadirkuju zbog toga što sam odlučila da nemam seks pre braka. Momci mi u inboksu pišu da sam stara. Da sam isprana i da treba da završim sa tim. I tako ja zajecam. Gde si Bože? Jedan deo Biblije kaže: Ako tražiš nešto u moje ime, uradiću to. Tražila sam od Boga da ispoštuje želju mog srca. Tvoja reč kaže da su dvoje bolji od jednog...", rekla je u jednom prilikom Lolo.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs