skandalozno

SRPKINJA S NAJVEĆOM ZADNJICOM JAVNO BLAMIRA MUŽA: Zbog njegovog poteza svet mu se smeje - koji muškarac bi ovo dozvolio?

Slavni pevač Ne-Yo nedavno se u jednom podkastu prisetio jedne zanimljive uspomene. Ispričao je kako je od kolege Ajs Tija zatražio dozvolu da njegovu suprugu Koko "uhvati" za zadnjicu.

Vip priča
12:38h Autor:
SRPKINJA S NAJVEĆOM ZADNJICOM JAVNO BLAMIRA MUŽA: Zbog njegovog poteza svet mu se smeje - koji muškarac bi ovo dozvolio?
Foto: Profimedia

Koko Ostin prepoznatljiva je po svojoj pozamašnoj pozadini. Takođe, udala se za pevača Ajs Tija, te tako postala poznata široj javnosti.

Često je glumila u njegovim spotovima, a takođe je imala i svoj rijaliti "Ajs voli Koko". Ipak, najveću pažnju privlači na Instagramu, gde ima veliki broj pratilaca. Njene provokativne fotografije mnogima se dopadaju, te je njena pozadina postala njen zaštitni znak.

Nedavno je pevač Ne-Yo otkrio jednu zanimljivu anegdotu apropo njene zadnjice. Naime, sve se dogodilo na jednoj zabavi za Noć veštica. Starleta je u tom trenutku nosila kombinezon pripijen uz telo, koji je isticao njene obline.

Pevač je prišao njenom suprugu, svom kolegi Ajs Tiju i zamolio ga da uradi nešto neverovatno. Hteo je da dodirne njenu zadnjicu.

Koko Ostin
foto: Profimedia

"Imajte na umu da sam u tom trenutku popio već nekoliko pića. Dakle, prišao sam mu i rekao: "Brate, uz dužno poštovanje, uh, već veoma dugo želim da dohvatim tvoju ženu Koko za d**e"", ispričao je Ne-Yo.

Ubrzo je usledio još neverovatniji odgovor: "Znaš šta? Ja sam tip muškarca koji će to da ti dopusti", bio je jasan Ajs Ti, koji je zatim pozvao svoju suprugu i rekao joj šta se dešava.

"Pogledala je u muža i nasmešila se, zatim je pogledala u mene i nasmešila se, a onda se okrenula, nagnula se i ja sam je zgrabio koliko god sam mogao. Kad smo završili, nastavili smo da pijemo i družimo se celo veče", ispričao je pevač.

Koliko god ovo izgledalo "uvrnuto" i izopačeno, ovaj bračni par u ljubavi je već 20 godina i važe za jedan od skladnijih parova.

Inače, Koko ima srpske korene. Roditelji njene majke su Srbi, čime se ona posebno ponosi i često to ističe.

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs