povukao se iz javnosti

SVET GA OBOŽAVAO, A ONDA JE OPTUŽEN DA JE SPAVAO SA UBIJENOM UNUKOM: Glumac ima milione u banci ali je ostao potpuno sam

Glumac Morgan Frimen bio je izložen velikom skandalu. Optužen je da je imao ljubavnu aferu sa svojom unukom, nakon čega se povukao iz javnosti.

Vip priča
12:56h Autor:
SVET GA OBOŽAVAO, A ONDA JE OPTUŽEN DA JE SPAVAO SA UBIJENOM UNUKOM: Glumac ima milione u banci ali je ostao potpuno sam
Foto: Profimedia

2015. godine vest o ubistvu unuke Morgana Frimena potresla je ceo svet. Naime, Edena Hajns izbodena je nožem na njujorškom šetalištu, na Menhetnu.

Za ubitvo je optužen njen tadašnji dečko Lamar Devenport, koji je na sudu izneo šokantne optužbe na račun glumca. Naime, Lamar je tvrdio kako je glumac imao ljubavnu aferu sa svojom unukom, te da za to ima i dokaze.

Njegove tvrdnje dodatno su podgrejale i glasine koje su tada kružile. Mediji su mesecima brujali o njihovoj aferi.

Morgan Frimen
foto: Profimedia

"Ono što je još gore je to što posle ozbiljna štampa preuzima tračeve iz tabloida i objavljuje ih", rekao je glumac tada.

Međutim, Lamar je izneo svoju SMS prepisku sa ubijenom Edenom. U porukama koje je on pokazao Edena priznaje da je bila sa Frimenom.

"Kada pričamo o tvom dedi, shvati da će tu uvek biti neke ljubavi jer si mu potčinjena".

"Ne tražim savete od njega. Zvao me je da bi me pitao... odgurnula sam ga od sebe ne zbog tebe, već zato što ne treba da bude u mom životu", deo je prepiske koju je Lamar izneo.

Glumac je navodno zlostavljao unuku kad je bila mlađa. Ono što je zanimljivo jeste da Edena zapravo nije biološka unuka Morgana Firmena.

"Imam milione dolara u banci, ali ne mogu da kupim zdravlje da spasem svoj život. Imam porodicu i milione fanova širom sveta, ali sada sam sasvim sam. Živeo sam svoj život na pogrešan način i ne želim da se to dogodi i vama", rekao je glumac jednom prilikom.

Glumac je govorio i o prolaznosti života, ističući da novac uopšte nije bitan, te da je pored svega što ima ostao potpuno sam.

Morgan se nakon skandala kroz koji je prošao povukao iz glume i iz javnosti. Sada živi povučenim životom, vodeći jedan restoran.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs