LJUBAVNI ŽIVOT

10 GODINA JE VARAO ŽENU SA OVOM MANEKENKOM: Kada je saznala za aferu, njegova supruga je završila u bolnici

Oliver Dragojević preminuo je u 71. godini u Splitu. Čuveni pevač iza sebe je ostavio ožalošćenu suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina i blizance Damira i Davora.

Vip priča
11:47h Autor:
10 GODINA JE VARAO ŽENU SA OVOM MANEKENKOM: Kada je saznala za aferu, njegova supruga je završila u bolnici
Buran ljubavni život Olivera Dragojevića, Foto: Z. Milutinovic/ATAImages

Život pevača Olivera Dragojevića bio je pun kontroverzi. Publiku je osvajao svojim romantičnim dalmatinskim šansonama, a njegov ljubavni život bio je prilično buran, iako se trudio da održi imidž uzornog porodičnog čoveka.

Malo poznata priča o velikom umetniku tiče se njegovog intimnog života, kada mu se brak umalo raspao, nakon što je u javnost procurila priča o njegovoj aferi sa nekadašnjom manekenkom Brankom Marić Muti.

- Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti - rekla je svojevremeno Vesna.

Nekadašnja manekenka Branka Marić Muti javno je priznala da je s njim bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Njih dvoje su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a koliko je afera bila ozbiljna, govori i činjenica da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi svoju suprugu Vesnu.

- Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - rekao je Oliver tada zlim jezicima.

Inače, Vesna je nakon Oliverove smrti simpatičnom izjavom opisala kako je izgledao njen život sa njim.

- Džez mi je bio užas, a Oliver je voleo džez. Rekla sam mu jednom: "Molim te, objasni mi šta je to džez, kako se to svira, meni to izgleda kao da pogrešno sviraju...” On mi je samo rekao da najbolje da o tome uopšte i ne razgovaramo. Mene su zanimale neke druge stvari, medicina, psihologija i nas dvoje nismo puno razgovarali o muzici - rekla je Vesna.

Tužan podatak koji je iznela Vesna jeste da joj je bilo potrebno 10 godina da preboli Oliverovu prevaru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs