džejson stetem i rouzi hantington-vajtli

DUGO JE BIRAO, PA IZABRAO 20 GODINA MLAĐU: Javnost uzela na zub poznatu manekenku zato što je nabacila par kilograma

Džejson Stejtem proveo je vikend na jednom španskom ostrvu u društvu svoje predivne devojke Roizi Hantington-Vajtli i kolege glumca Džoela Edgertona.

Star look
Autor:
DUGO JE BIRAO, PA IZABRAO 20 GODINA MLAĐU: Javnost uzela na zub poznatu manekenku zato što je nabacila par kilograma
Foto: Profimedia

Poznati holivudski glumac Džejson Stejtem provodi slobodno vreme najbolje što može, a društvo su mu na ostrvu u Španiji pravili prijatelji i verenica Rouzi Hantington-Vajtli.

Poznati par spas od letnjih vrućina tražio je u moru, a glumac je svoju partnerku provozao i na džet-skiju, a potom su sunčeve zrake upijali na palubi jahte.

Manekenka je pokazala svoju sjajnu figuru nakon rođenja ćerkice Izabele u zelenom jednodelnom kupaćem kostimu, dok je Džejson sakrivao svoje mišiće u kupaćim gaćama i crnoj majici dugih rukava.

Rouzi Hantington-Vajtli, Džejson Stetam
foto: Profimedia

Paru i prijateljima pridružio se i Džejsonov kolega glumac Džoel Edgerton.

Ovaj je dvojac često bio na meti ruganja zbog dve stvari, a zle jezike pobedili su i dokazali da je njihova ljubav jača od svega.

Naime, manekenka je nekoliko centimetara viša od Džejsona, a na temelju toga mnogi su ih godinama ismevali, a osim toga, mnogi su mislili kako ovaj par neće uspeti i zato što je među njima velika razlika u godinama. Međutim, dogodilo se upravo suprotno i srećni su već više od deset godina.

Njihov prvi susret dogodio se na muzičkom festivalu Koačela 2010. godine, a šest meseci nakon što su se upoznali počeli su da žive zajedno. Džejson je i 2016. godine kleknuo pred nju, a iako su vereni već pet godina, čini se da ne žure da stanu pred oltar.

1 / 5 Foto: Profimedia

"Mi smo najbolji prijatelji. Zasmejava me svaki dan i imam osećaj kao da pre njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rouzi i izjavila da su joj od braka uvek bila važnija deca.

Osim ćerke Izabele, par već ima petogodišnjeg sina kojeg su nazvali Džek.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs