ODLIČAN ODABIR!

BRIŽIT MAKRON ZABLISTALA NA PLAŽI: Obukla kupaći kostim koji savršeno stoji svakoj ženi, sve poznate dame ga imaju

Stil ove pripadnice lepšeg pola poslednjih godina izaziva različite reakcija, ali ovoga puta su se svi složili da je napravila pun pogodak!

Moda
22:49h Autor:
BRIŽIT MAKRON ZABLISTALA NA PLAŽI: Obukla kupaći kostim koji savršeno stoji svakoj ženi, sve poznate dame ga imaju
Foto: Profimedia, Crni kupaći

Francuska prva dama Brižit Makron za mnoge je sinonim za elegantan poslovni stil, mada ponekad zna da dobije i kritike na račun modnog odabira. Uglavnom je, po mišljenju modnih stručnjaka, besprekorno obučena, uvek u skladu sa prilikom.

Međutim, njeni pratioci na društvenim mrežama smatraju da ponekad izabere odevne komade koji ne priliče ženi njenih godina, a da li zasta postoji ta granica? Sa druge stranem Bržit se time uopšte ne zamara i nastavlja da nosi ono što se njoj sviđa.

foto: Profimedia, Crni kupaći

Ali, niko nije imao zamerke na njen odabir kupaćeg kostima, koji savršeno može da pristaje svakoj ženi! Ona je za letovanje u mestu Bormes-les-Mimosas, gde se nalazi službena letnja rezidencija Bregancon još od 1968. godine, odabrala klasičan, vanvremenski model.

Na plaži je zablistala u crnom jednodelnom kupaćem kostimu, do je francuski predsedni uživao u sportovima na vodi.

foto: Profimedia, Crni kupaći

Baš kao i mala crna haljina, tako je i neutralan crni jednodelni kupaći odličan odabir. Jednostavan je, a veoma efektan i dobro pristaje ženama svih generacija i figura.

Upravo za ovim modelom su poludele i brojne druge dame sa svetske javne scene, kao što su Dženifer Lopez, Penelope Kruz, Sara Džesika Parker, Šeron Stoun idt. A kako izgledaju u njemu, pogledajte u galeriji:

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs