prezgodna!

PRAKTIČNA ŽENA ZAPALILA PLAŽU: Pojavila se u haljini koja je HIT LETA, a sjajno ističe i figuru

U skladu i sa emisijom koju vodi, izabrala je baš praktičnu haljinu za visoke tepmerature i plažu.

Moda
14:41h Autor:
PRAKTIČNA ŽENA ZAPALILA PLAŽU: Pojavila se u haljini koja je HIT LETA, a sjajno ističe i figuru
Foto: Printscreen Instagram / prakticnazena_

Voditeljka Nataša Pavlović uživa na letovanju i o svojim aktivnostima redovno obaveštava pratioce na društvenim mrežama. Mnogi komentarišu da ova praktična žena ima sjajnu figuru, a svi su se oduševili njenim "pletenim" stajlingom.

Ono što je je danas retko, pronašla je način da slika ostane diskretna i s mnogo ukusa. I ona je odabrala haljinu, za koju modne blogerke kažu da je obavezna komad garderobe ovog leta.

U pitanju je model napravljen od mrežastog pletiva. Vrlo se lako kombinuje sa kupaćim kostimima, pa su dame za minut gotove, ukoliko požele da popiju kafu u nekom kafiću ili da odu u šetnju.

Poluprovidni komadi odeće su trend koji se ne može zaobići, a voditeljka je pokazala da i te kako ume sa modnim efektima. Ona se odlučila ovoga puta za kraću varijantu, ali jednako su popularne i one u dužoj verziji. Na račun njenog izgleda samo su se nizale pohvale!

Međutim, morate obratiti pažnju na sastav konca, kao i da uzmete u obzir da se on ne suši brzo. Modni stručnjaci preporučuju viskozne mešavine. Takva mreža se lako nosi, ali i održava.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs