pogledajte

KUPAĆI KOSTIM KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Toliko izgleda vulgarno da izaziva gađenje naroda dok ga gleda

Ako ste mislili da su tanga gaćice na plaži vrhunac vulgarnosti, pogršili ste! Svedoci smo da sa godinama bikiniji postaju sve manji i manji, ali uvereni smo da niko nije očekivao ovo!

Moda
Autor:
KUPAĆI KOSTIM KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Toliko izgleda vulgarno da izaziva gađenje naroda dok ga gleda
Foto: shein.com

Naime, popularni modni brend Shein ove godine izbacio kolekciju neverovatno "slobodnih" kupaćih kostima, ali jedan model je zaprepastio sve kupce.

Reč je o jednodelnom kostimu, kojem praktično nedostaje - donji deo! Ovaj kostim dolazi u drečavozelenoj i metalik crnoj boji, na tanke je bretele i prekriva grudi i to jedva, ali zato otkriva struk, stomak, pa i međunožje!

Jedan pogrešan pokret, a kamoli skok u vodu u ovom kostimu dovoljan je da otkrije najdublju žensku intimu, pa nismo sigurni koliko je žena spremno da ga ponese, uprkos niskoj ceni od svega 10 evra. Ipak, očigledno da je zainteresovanih ima itekako, jer skoro da ga više nema na zalihama.

kupaći kostim
foto: shein.com

Ova linija kupaćih kostima izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama - i dok neki tvrde da bi uživali da vide ovakav model na damama na plažama širom sveta, drugi tvrde da su zgroženi i da je ovo u najmanju ruku - toliko vulgarno i prosto da se nadaju da će se sajt srušiti.

kupaći kostim
foto: shein.com

"I tange su bile dovoljno loše, a ovo je zaista otišlo predaleko", "Zbogom, granico dobrog ukusa", "Skandalozno bi bilo da se ovako neko pojavi na plaži", "Toliko prostački da mi je pala roletna", "Boli me mozak dok gledam ovo", "Sramota me je dok gledam ovo", samo su neki od komentara.

1 / 5 Foto: shein.com

Da li je i vama sve ovo previše? Podelite sa nama u komentarima svoje mišljenje, voleli bismo da čujemo šta mislite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs