fatalna zavodnica

PREŽIVELA LJUBAVNI BRODOLOM, NAPOKON PRONAŠLA PRAVOG: Najveća zavodnica Holivuda upecala 15 godina mlađeg frajera

Prelepa engleska glumica i ikona stila uživa ja jugu Francuske sa svojim dečkom i ćerkom iz prethodne veze.

Vip priča
11:58h Autor:
PREŽIVELA LJUBAVNI BRODOLOM, NAPOKON PRONAŠLA PRAVOG: Najveća zavodnica Holivuda upecala 15 godina mlađeg frajera
Sijena Miler, Foto: Profimedia

Sijena Miler provodi leto sa svojim dečkom Olijem Grinom i ćerkom koju ima iz braka sa Tomom Sturidžom. Poznata glumica iako ima punih 40 godina izgleda kao i pre petnaest godina kada se i proslavila, što ulogama, što savršenim osećajem za stil.

Sijena nosi nadimak "kraljica boho stila" i njen stil najčešće porede sa onim od Kejt Mos, a neretko se i priča da je ona kopira.

Prelepa glumica vidno uživa u novoj ljubavi i sa ćerkom na jugu Francuske, gde u svom stilu svakoga dana oblači boho krpice koje zaista nosi, možda i bolje od Kejt Mos.

Da se podsetimo, Sijena je rođena je 28. decembra 1981. u Njujorku. Pohađala je internat u Berkšajeru, a posle glumačku školu slavnog Lija Strasberga.

Njen otac Edvard je američki bankar koji danas prodaje kineske umetnine, a majka Džozefin je Južnoafrikanka koja je vodila britanski deo instituta Lija Strasberga ali je jedno vreme bila i sekretarica muzičara Dejvida Bouvija.

Roditelji su joj se razveli kad je imala sedam godina, a otac se kasnije ponovo ženio čak četiri puta. Ima sestru Savanu, polubraću Čarlsa i Stivena i jednu polusestru iz očevog drugog braka.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Još kao 16-godišnjakinja počela je da gradi karijeru modela i da snima kampanje, na primer za "Pepe Jeans". S vremenom je ipak pobedila gluma pa se Sijena polako probijala u glumačkim vodama. Film "Devojka iz Fabrike", jedan od najzapaženijih u karijeri, snimila je 2006. godine. Iako je film prozvan kontroverznim, ona je za ulogu dobila pohvale. Strast prema modi Sijena nije zapostavila pa je nakon nekoliko snimljenih kampanja i izgradnje sopstvenog stila, dizajnirala nekolicinu modnih kolekcija pa je kasnije sa sestrom pokrenula modnu liniju "Twenty8Twelve". Kolekcija je polako postajala sve popularnija, baš kao i Sijena.

S vremenom je stekla zavidno mesto u modnom svetu, a na prvi pogled se rodila i ljubav između nje i haljina brenda Markeza. Postala je čest gost dizajnerskih revija, a njena ležerna izdanja sve su češće preplavljivala modne portale. Vođena pravilom da i jednostavni komadi mogu izgledati odlično uz dobre modne dodatke, složila je mnogo kombinacija koje su poslužile kao inspiracija brojnim pripadnicama nežnijeg spola.

1 / 6 Foto: Profimedia

Slojevito odevanje, mnogo krzna, etno dezeni i prikriven i elegantan seksepil aduti su kojima ova dama vešto raspolaže. Ubrzo je Sijena postala "it"devojka.

Najfatalnija glumica na svetu: Obolela od mentalne bolesti, a najveća ljubav joj nikad nije bila uzvraćena! (FOTO)

Ana Vintur ju je izabrala za naslovnicu septembarskog američkog Voga o kojem je izašao i legendarni dokumentarac "The September Issue".

Naslovnicu i editorijal fotografisao je Mario Testino, koji je snimao i zvanične fotografije veridbe Kejt Midlton i princa Vilijama pa je bio jedan od gostiju na njihovu venčanju. Nizali su se Sijenini poslovni uspesi, ali i muškarci u njenom životu pa je jedno vreme bila glavna zvezda tabloida.

Osim što je dva puta bila verena za glumca Džad Loua, viđena je i u društvu Danijela Krejga, Paf Didija, Orlanda Bluma pa su je britanski tabloidi prozvali - "Serial Miller". Sijena i Džud upoznali su se 2003. na snimanju romantične komedije "Alfie", a oko Božića te godine su se i verili. Prvi put su raskinuli 2006. nakon što joj je on priznao da je spavao s dadiljom svoje dece, Dejzi Rajt.

Sijena Miler
foto: Profimedia

- Proveli smo preuzbudljive noći zajedno. Džud je savršen ljubavnik i celo telo mi je titralo od njegovih dodira. Sve je počelo kad smo otišli na koncert i popili nekoliko piva. Nakon što se koncert završio, otišli smo iza bine i popili još flašu vina. Odlučili smo da odemo kući, a na putu do kuće Džud mi se poverio kako je teško biti slavan. Kada smo stigli kući, obišla sam njegovu decu, a kada sam se spustila u prizemlje, čekao me je sa flašom vina i romantičnom muzikom. Pričali smo o svemu do kasno u noć, a onda je rekao da mora da ide da spava i poljubio me u usta. Dodao je da mu se slobodno pridružim jer je kuća velika i mogla bih da se osećam usamljeno u svojoj sobi. Sledeće čega se sećam bili su strastveni poljupci. Bilo je prekrasno i strastveno. Nikada nisam bila s muškarcem koji se bolje ljubi. Počeli smo da se penjemo stepenicama, a kada smo došli do sobe, rastrgao je svu odeću s mene. Toliko sam ga želela - otkrila je Dejzi u svom dnevniku o aferi s Džudom koji iz sedmogodišnjeg braka s glumicom i dizajnerkom Sejdi Frost ima troje dece, dok je s američkom manekenkom Samantom Brk dobio je ćerku 2009. godine.

Sijena mu je ipak sve oprostila pa su otputovali na Karibe, gde su dočekali Novu godinu i medijima obeznanili da planiraju da se venčaju. Samo dva meseca nakon što su 2011. kupili luksuzno ljubavno gnezdo u Londonu, sreći je došao kraj. Njihov prijatelj je rekao da su odluku o raskidu veze doneli zajedno i da će ostati prijatelji.

Ipak, Džud se tada našao na meti optužbi jer ga je Sijena smatrala glavnim krivcem što su priče iz njene intime našle mesto u tabloidu "News Of The World". Tužila je novine zbog ometanja privatnosti i psihičkog uznemiravanja tokom godinu dana. Tada je i otkrila kako je bila uverena da članovi njene porodice, kao i bivši dečko Džud Lou, medijima prodaju priče o njoj, a na kraju je otkriveno da joj je mobilni hakovan.

Sijena Miler
foto: Profimedia

- Broj mobilnog sam menjala tri puta u tri meseca. Počela sam da eksperimentišem. Ostavljala sam poruke drugima na mobilnom s raznim izmišljenim pričama da vidim da li će se i to pojaviti u medijima - otkrila je glumica, čija je afera s glumcem Danijelom Krejgom izašla na videlo nakon što joj je hakiran mobilni telefon.

"News Of The World" je otkrio celu romansu hakujući glasovnu poštu u kojoj Sijena plavokosom Džejmsu Bondu ostavila poruku: “Volim te!” Novinar Den Evans je izjavio na sudu da je hakovao Krejgov mobilni i pustio glasovnu poruku uredniku tabloida Endiju Koulsonu, tvrdeći da je Koulson znao da su do poruke došli na nedopušten način.

Ali advokati urednika poznatog tabloida tvrdili su da je lični vozač Sijene Miler ispričao priču tabloidu nakon što je uhvatio glumicu u aferi s Krejgom i da je vest o Sijeninoj neveri rekao i samom Džud Lou.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Jurili je moćni muškarci, novac je nije zanimao: Životna priča najfatalnije italijanske dive koja i dan danas ne prestaje da intrigira! (FOTO)

- Kad je ušla u automobil, provela je 45 minuta razgovarajući s Danijelom pokušavajući da smisli način da prikriju tragove - izjavio je tada njen vozač.

"News Of The World" je platio vozaču 6000 funti, nakon čega su se novinari sastali s PR-om Džuda Lou-a kako bi dogovorili na koji će način tabloid preneti vest o aferi. Predstavnica za javnost je zamolila novinare da zamene datume afera tako da se čini da je Sijena bila neverna pre nego što ju je Džud prevario s dadiljom, dodavši da je to lična njegova molba.

Sijena Miler, Džud Lou
foto: Profimedia

Glumac je nakon toga odobrio naslov članka u kojem je pisalo da je slomljen zbog Sijenine prevare i kraha njihove ljubavne veze. Ali skandalima tu nije bio kraj. Predstavnica za javnost je opisala Sijenu kao prepotentnu i željnu pažnje.

- Sijena ima tendenciju da ljubi druge muškarce u usta. Želi da je svi vole. Želi da svi muškarci u prostoriji maštaju o njoj, a da joj sve devojke budu najbolje prijateljice. Verujte mi, ona nije dobra devojka iz komšiluka - rekla je Džudova predstavnica za javnost, a sve to komentarisala je i sama glumica.

- Bila sam tako naivna i mlada. Nisam bila zelena kao trava, nipošto nisam bila nevinašce, ali verovala sam u dobrotu i ljude. Bila sam vrlo otvorena i to me je dovelo u razne situacije koje su mi se obile o glavu - otkrila je.

Uroti protiv Sijene ponovo se priključio i njen vozač tvrdeći da je oduvek želela da bude slavna pa da je iskoristila Džud Lou-a kao odskočnu dasku. Vozač i predtsavnica za javnost zahtevali su status poverljivog izvora tako da novinari koji su od njih uzeli izjave ne mogu da odaju njihova imena, dok je Lou porekao bilo kakvu umešanost u medijske objave, ali zahtevao od PR-a da njegova strana priče bude prezentovana.

Sijena Miler, karirani dezen, puf rukavi, haljina
foto: Profimedia

Sud je takođe imao informacije o glumčevoj aferi sa dadiljom pre nego što je Sijena započela aferu s Krejgom. Miler kaže da je u to vreme preživljavala težak period pa se oslonila na Krejga kao jednog od najboljih prijatelja.

- Mislim da je glasovna poruka upućena Krejga stavljena u pogrešan kontekst. Uvek završim telefonske pozive s “Volim te”. To se odnosi i na prijatelje i na porodicu. Bez obzira na to jesam li ili nisam bila u vezi s Danijelom Krejgom, on je moj najbolji prijatelj. To što sam mu rekla da ga volim način je na koji smo uvek komunicirali, čak i kada je Džud bio prisutan - objasnila je, a u medijima gde je često isticala koliko su je pogodili raskid i afera s Džudom.

- Završio se velik deo mog života, što je na neki način grozno. Naravno da mi je teško, ipak smo proveli godine zajedno. Kada se nešto završi na tako ružan način, važno je to analizirati, zatvoriti ta vrata ili stvoriti novu sobu. Zato je to zapravo zdravo, katarzično iskustvo. Oboje smo nakon prvog raskida shvatili da smo umorni od lutanja i šaranja naokolo. Shvatili smo da zaslužujemo da budemo ponovno zajedno, ali okolnosti su nas opet rastavile - rekla je tada vidno potrešena, a mnogi su je nakon toga optužili kako je u vreme veze s Džudom bila ljubavnica glumca Baltazara Getija koji je odlučio da prestane da se viđa s njom kako bi obnovio odnos sa suprugom, modnom dizajnerkom Rosete Milington.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Sijena i Baltazar su boravili u Njujorku kada joj je on rekao da se vraća u Los Anđeles kako bi video decu i vratio suprugino povjerenje.

- Shvatio je da je napravio veliku grešku i polako se počeo da se udaljava od Sijene. Sijena je očajna i stalno mu šalje poruke, čak planira da ode u Los Anđeles uverena da će ga opet osvojiti samo kada bi se sreli.

Baltazar mi je rekao da supruga nije htela da ga pusti u kuću. Potom se vratio u hotel i razgovarali su telefonom nekoliko sati. Plakao je sve vreme. Na kraju mu je Roset dopustila da se vrati u njihov dom - otkrio je Baltazarov blizak prijatelj. Nakon što je Sijena prebolela njegovu i Džadovu izdaju, viđena je u društvu četiri godine mlađega glumca Toma Sturdžea, sina redatelja Čarlsa Sturdža i glumice Fibi Nilols, a mediji su već početkom 2012. počeli nagađati kako se par verio i da očekuje prvo dete.

Sijena Miler
foto: Profimedia

- Hotelsku sobu ispunio je cvećem, kleknuo pred Sijenu i izvadio starinski viktorijanski prsten. Pitao ju je da li želi da se uda za njega, a ona je, naravno, rekla "da" - otkrio je glumičin prijatelj, dodajući kako im venčanje, za sada, nije u planu.

- Njihovi prijatelji nisu bili iznenađeni tom vešću. Oni zaista izgledaju srećno zajedno. Svi su jako srećni zbog njene veze s Tomom. On je tako mlad, ali zreo i dobar čovek pa će sigurno biti savršen otac - rekao je izvor blizak paru.

- Iako ne želim da pričam o privatnom životu, mogu samo reći da sam dobro. Sve lepo napreduje i sve mi je jako uzbudljivo u životu. Došla sam u fazu u kojoj želim da se smirim i da imam decu. Iako je leto, ne zanima me seks za jednu noć - rekla je, a nakon nekoliko meseci, kada je već sve bilo vidljivo, potvrdila je vest da će postati majka.

- Treniram jogu kako bih se lakše pripremila za porođaj. Radujem se prinovi i mogu da kažem mi je ovo najlepši period u životu - otkrila je, a početkom juna 2012. rodila je ćerku Marlou Otolin Lejing Sturdž.

- Nema boljeg osećaja nego doneti novi život na svet. Sva sam naduvena i ne osećam se uopšte seksi i privlačno, ali u budućnosti svakako želim da imam još dece. Baš me briga za izgled. Svoje telo sada potpuno drugačije doživljavam. Napokon shvatite zašto imate grudi i jako poštujem svoje telo zbog toga šta sve može - otkrila je, a ubrzo je odlučila da uzme i glumačku pauzu.

- Postalo je teško dobiti ulogu koju sam želim, ako mogu da budem iskrena. Iako su me voleli u Holivudu, bila je to čudna situacija. Sabotirala sam mnogo toga, spalila mnogo mostova. Nikad me nije bilo briga što ko kaže. Namerno sam odlučila da nestanem. Bila mi je muka od same sebe, od te percepcije mene. Osećala sam se tako prljavo - iskreno je priznala, a iduće dve godine odlučila je da posveti se svojoj mezimici i Tomu.

- Nikad se nisam osećala tako potpuno niti sam bila toliko srećna kao sada kada imam dvogodišnju ćerku o kojoj se brinem i verenika koji me voli i poštuje. Dvadesete su vreme za eksperimentisanje i istraživanje i skupljanje iskustava. Važno je sve probati, i dobro i loše, kako biste na kraju mogli samostalno odlučiti šta zaista želite. Napravila sam brdo grešaka, ali sad sam konačno srećna - otkrila je.

Sreća nije bila dugog veka. Početkom 2015. raskinula je veridbu sa 30-godišnjim Tomom, ali ostali su u jako dobrim odnosima zbog ćerke s kojom stalno provode vreme. Nešto pre njihovog raskida Sijena se opet našla na meti tračeva nakon što su u javnost izašle informacije o tome da Anđelina Džoli ludi jer je Bred Pit često na snimanju filma "Izgubljeni grad Z" u društvu Sijene Miler koju je izabrao za glavnu glumicu.

Naime, Anđelina je zbog Sijene potpuno poludela zato što neverovatno liči na Dženifer Aniston kojoj je ona "ukrala" Pita. Anđelina je zbog toga stalno bila na snimanju u Irskoj, što je Bredu strahovito smetalo pa joj je poručio da ne dolazi i da ga ostavi na miru kako bi završio film.

Slavna plavuša odlučila je da negira sve što se događa. U radijskom intervjuu Sijena je glasine o aferi s Pitom nazvala smešnim pa se narugala takvim nagađanjima. Dodala je da je Breda srela samo dva puta i tako demantovala sve što je Anđelina rekla samo zbog ljubomore jer ju je bilo strah da mu se ne dogodi nova ljubav na setu.

- Najbolje je od svega što nisam mnogo čitala o tome. Ali istina je da Bred Pit producira taj film, a ja ga nisam ni videla jer nije bio na setu. Videla sam čoveka samo dva puta - otkrila je.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Zbog svega toga pala je u depresiju pa je odlučila da se leči. Terapija kojoj se podvrgnula poznata je i kao Hofmanov proces, a njome se leče depresija, anksiozniost i napadaji besa od kojih je glumica patila prošle godine.

- Nisam se više prepoznavala. Osećala sam da nemam nikakvu kontrolu nad životom jer nisam mogla ni o čemu da odlučujem - ispričala je. U terapiji se koristi frojdovska analiza pa se glumica u tih nedelju dana vraćala u prošlost kako bi pokušala da sazna od koga je nasledila određene obrasce ponašanja. Nakon toga je s terapeutom razmatrala kakva bi bila da nije pokupila negativne osobine svojih ‘životnih učitelja’.

- To je bilo zaštrašujuće, ali neverovatno korisno. U samo nedelju dana došla sam do rezultata koji se postižu nakon deset godina psihoterapije. Glava mi je puna lepih i ružnih uspomena. Sada prvi put u životu u njoj nema buke. Nije mi žao što sam tretman platila 4.500 funti jer se zaista isplatilo - priznala je.

Nakon što je rešila sve psihičke probleme koje je imala, vratila se glumačkim vodama. Posle uspešnih filmova ‘Argo’ i ‘Grad lopova’ u kojima je bio reditelj i glavni glumac, Ben Aflek ponovo je u dvostrukoj ulozi u novom filmu ‘Zakon noći’, a za glavnu žensku ulogaje pripala upravo Sijeni.

1 / 19 Foto: Profimedia

- Majčinstvo je sjajno, a biti mama je najteža uloga od svih. To nije lako. Nekim je ljudima vrlo jednostavno, ali moram reći da kod mene nije bilo tako. Ali divno je biti roditelj. Iako mi je trebalo mnogo vremena da se naviknem na novu ulogu, smatram da je danas obavljam jako dobro. Volela bih jednog dana da imam još dece - zaključila je.

Tom Staridž, od kojeg se Sijena rastala 2015. godine je sada u vezi sa njenom dobrom prijateljicom i modnom ikonom - Aleksom Čang, dok je Sijena u vezi sa glumcem Olijem Grinom koji je mlađi od nje punih 15 godina

. Ono što je čudno je to što se njih četvoro intenzivno druže, pa su se na poslednjem Vimbldonu provodili sa svojim novim partnerima u istoj loži.

Sijena Miler
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs