TAJNA ILON mASKA

NAJBOGATIJI ČOVEK SVETA IMA TAJNI INSTAGRAM NALOG: Svi su se zgrozili kada su čuli za šta ga koristi

Dok je pričao o putinu, vanzemaljcima i trećem svetskom ratu, Ilon mask je otkrio šta radi na svom tajnom Instagram nalogu.

Vip priča
11:09h Autor:
NAJBOGATIJI ČOVEK SVETA IMA TAJNI INSTAGRAM NALOG: Svi su se zgrozili kada su čuli za šta ga koristi
Ilon Mask poseduje tajni instagram nalog, Foto: Profimedia

Ilon Mask, jedan od najbogatijih ljudi na svetu i izvršni direktor Tesle, jedan od najpopularnijih javnih ličnosti, priznao je da ima tajni nalog na Instagramu.

Što je dosta ironično i nejasno, Mask ima 102,9 miliona pratilaca na Tviteru dok ima samo 54 pratilaca na svom ličnom Instagram nalogu.

Ilon Mask
foto: Reuters / Joe Skipper

Posebno je zanimljivo što je priznao jednu svoju "prljavu tajnu", a to je da zapravo poseduje Instagram nalog, ali pod lažnim imenom, ali da ga koristi za takozvani thirst trap, što je savremen sleng koji označava sadržaj seksualne konotacije, odnosno videe i fotografije koji uključuju lascivne detalje, a sa ciljem privlačenja pažnje.

Mask je dodao i da je otvorio profil kako bi kliktao na različite linkove i profile, ali mu se to iskustvo nije svidelo.

"Zatekao sam sebe kako pravim puno selfija i zapitao sam se šta to radim? Onda se desilo da sam počeo da dobijam dosta lajkova", objasnio je Mask.

Ilon Mask
foto: Profimedia

Thirst trap, odnosno u doslovnom prevodu "zamka za žeđ", označava seksualnu frustraciju ili očaj onog ko traži erotski sadržaj. Zamka se zapravo postavlja namernim objavljivanjem provokativnog sadržaja koji treba da izazove reakciju drugih, zainteresovanih strana. Kada osoba reaguje, ona je zapravo upala u zamku i priznala potrebu za onim ko postavlja sadržaj.

Video na kom Ilon priča o svom Instagram nalogu počeo je da kruži Tviterom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs