ovo niko nije očekivao

BOGATAŠI SU PADALI NA KOLENA PRED NJOM A ONA IM JE PODVODILA DEVOJKE: "Žena je psiho, u stanju je da ubije ako već nije"

Novi navodi potresaju američke medije!

Vip priča
11:56h Autor:
BOGATAŠI SU PADALI NA KOLENA PRED NJOM A ONA IM JE PODVODILA DEVOJKE: "Žena je psiho, u stanju je da ubije ako već nije"
Amber Herd, Foto: Profimedia

Amber Herd je optužena da je prisustvovala seksualnim zabavama sa nekim od najmoćnijih muškaraca na svetu, uključujući milijardere, u jednoj od najšokantnijih priča koje su se pojavile od njenog suđenja za klevetu protiv bivšeg muža Džonija Depa.

Novinarka Džesika Rid Kraus navodno je sprovela temeljno istraživanje Herdove prošlosti. Ona je prijavila detalje orgija kojima je glumica navodno prisustvovala sa nekim od najbogatijih muškaraca na svetu. Zabave su opisane kao direktne iz scene iz filma Stenlija Kjubrika 'Širom zatvorenih očiju'. Kraus je napisala da Herd nije samo učestvovala u ovim zabavama, već je navodno i primoravala druge žene da im se pridruže. U članku se takođe tvrdi da je glumica bila u centru pažnje na većini ovih događaja.

Amber Herd
foto: Profimedia

Kraus je u svom podkastu House Inhabit rekla kako bi se muškarci navodno klanjali pred plavokosom lepoticom dok bi ona sedela na tronu ispred njih.

„Tehnološki bogovi, kapitalisti, osnivači, najviši rukovodioci i preduzetnici koji dolaze u nadolazećim godinama okupljaju se otprilike jednom mesečno radi divljih večeri podstaknutih alkoholom, seksom i velikim količinama MDMA“, navodi se u izveštaju. „Zamislite osnovnu fantaziju svakog muškarca“, rekla je Krausu telefonskim pozivom neimenovana slavna ličnost koja je navodno prisustvovala nekim od ovih zabava.

1 / 5 Foto: Profimedia

„Gomila zgodnih mladih devojaka, koje se trljaju jedna o drugu u satanističkim kožnim odećama na sceni, Amber na stolici nalik prestolu u centru. Raširenih nogu, izvodeći seksualne činove za sobu punu muškaraca koji gledaju“, opisuje se u izveštaju, dok je anonimna slavna ličnost dodala: „Svi su znali da su devojke tamo za iznajmljivanje. Da zabavljam socijalno nesposobne milijardere."

Prema članku, Herdova veza sa Elonom Maskom i ovim žurkama datira još od 2011. godine, kada su tehnološki milijarder i njegova tadašnja supruga navodno priređivali večere u svojoj rezidenciji na Beverli Hilsu.

U izveštaju se navodi da je Herd postala omiljena ličnost u to krugu bogatih jer je „imala veštinu da uvlači druge mlade (obično gej) glumice koje se bore da rade kao pratnja i nastupaju ili nastupaju na ovim događajima za Maska i njegove prijatelje iz Silicijumske doline. Herdova bivša devojka, Tasja Van Ri i supermodel Kara Delevinj takođe su navodno bile učesnice ovih zabava. Članak je kasnije citirao izvor koji je Herd nazvao „kraljicom ucena“

Amber Herd
foto: Profimedia

Kraus je takođe razgovarala sa drugim izvorom, koji je u članku identifikovan samo kao Đija, koji je rekla da je bila "zaljubljena" u Herd uprkos tome što je ranije nisu privlačile žene.

Ona je rekla kako je njen odnos sa glumicom postao čvršći, pozivana je na žurke, „gde su se ona, Herd i Mask skandalozno ponašali“. Đija je takođe rekla Džesiki Karaus da je, kako su njeni prestupi sa Amber napredovali, postala zabrinuta da je „bila u opasnosti“. Dodala je: Ali čoveče, Amber je totalni psiho i nemam sumnju da će nekada ubiti nekoga ako već i nije."

Ako je sve ovo istina, a izgleda jeste, Amber već po medijima nazivaju novom Gilejn Maksvel koja je zbog podvođena mlaldih devojaka Džefriju Epstajnu i ko zna još kojim javnim ličnostima i bogatašima zaglavila u zatvor na 20 godina.

1 / 21 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs