SKANDALOZNA AFERA

ILON MASK MAZNUO ŽENU OSNIVAČU GUGLA, PA SE BRANIO REČIMA:"Godinama nisam imao se*s" -Sledi jedan od najskupljih razvoda

Ilon Mask menja žene kao čarape, ovog puta spetljao se sa udatom i to ne bilo čijom

Vip priča
09:29h Autor:
ILON MASK MAZNUO ŽENU OSNIVAČU GUGLA, PA SE BRANIO REČIMA:"Godinama nisam imao se*s" -Sledi jedan od najskupljih razvoda
Foto: Profimedia

Nakon mnogobrojnih nagađanja o Ilonu Masku i njegovoj novoj devojci, na videlo je izašla njegova nova afera, i to ni manje ni više, nego sa ženom jednog od osnivača Gugla.

Jedan od osnivača Gugla, Sergej Brin početkom januara podneo je zahtev za razvod braka od svoje supruge, Nikol Šanahan, sa kojom je Ilon Mask imao ljubavnu aferu, tvrdi izvor za Vol Strit Žurnal.

Ilon Mask
foto: Profimedia

Ono što je osnivača Gugla nateralo da pokrene postupak za razvod braka, jeste upravo pomenuta afera. Detalji afere nisu toliko poznati, kao ni vreme trajanja iste. Navodno je do nje došlo istog meseca kada je Mask dobio devojčicu, sa svojom bivšom devojkom Grajms, a mesec dana nakon što je u tajnosti dobio blizance s bivšom direktorkom pogona za veštačku inteligenciju Neuralinka.

Da je Maskov ljubavni život prilično uzbudljiv, govori i činjenica da je već u februaru počeo da se viđa sa sadašnjom devojkom Natašom Baset.

Sedmi najbogatiji čovek na svetu, sa procenjenom vrednošću od 93 milijarde dolara, podnevši zahtev za razvod, te time najavio početak jednog od najskupljih razvoda.

Sergej Brin i Nikol Šanahan
Sergej Brin i Nikol Šanahanfoto: Prodimedia

Milijarder traži i zajedničko starateljstvo nad njihovom dvogodišnjom ćerkom. Traži i da se ne dodeljuje alimentacija ni jednom od bivših supružnika.

Brin iza sebe ima još jedan brak, sa Anom Vojcicki koji je trajao od 2007. do 2015. godine. Sa Anom ima dvoje dece.

Život Ilona Maska pod budnim je okom javnosti. On ne prestaje da šokira svojim ljubavnim aferama, a kakav epilog će dobiti cela ova priča oko afere sa Nikol Šanahan, ostaje da vidimo.

Elon Mask se povodom ovih navoda oglasio preko Tvitera demantujući sve rečima koje su izazvale smeh:

"Ovo je totalno sr**! Mi smo prijatelji i nikad nismo ostali nasamo. Među nama nikad nije bilo ništa romantično. Ja čak godinama nisam imao se*s."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs