ne mogu da se obuzdaju

PRED SVIMA NA PLAŽI RAZMENJIVALI STRASTVENE POLJUPCE: Poznati par nije mario za poglede šokiranih ljudi

Ne mare za druge i uživaju u naletima strasti, kao da su sami!

Vip priča
10:38h Autor:
PRED SVIMA NA PLAŽI RAZMENJIVALI STRASTVENE POLJUPCE: Poznati par nije mario za poglede šokiranih ljudi
Foto: Profimedia

Poznato holandsko TV lice i Silvija Majs (42) i nemački glumcac Niklas Kastelj (42) uživaju na odmoru u prelepoj Italiji. A da njihova ljubav cveta pokazuju i najnovije slike sa letovanja, na kojima razmenjuju nežnost pred svima, bez ikakvog suzdržavanja.

Niame, paparaci su ih uhvatili u veoma romantičnim trencima, dok su uživali na plažama Sardinije.

Silvija Majs, Niklas Kasteljo
foto: Profimedia

Na njima se jasno vidi da je bivša supruga fudbalera Rafaela van der Varta vatrena lepotica! Nije skidala ruke sa svog novopečenog muža. Reči pohvale na račun njenog besprekornog izgleda samo su se nizale ispod fotografija.

Silvija Majs, Niklas Kasteljo
foto: Profimedia

Par se prepustio emocijama poput zaljubljenih tinejdžera. Neprestano su razmenjivali strastvene poljupce. Sili je u minijaturnom kupaćem kostimu ponosno šetala plažom, pokazujući zategnuo mišićavo telo. A nerezko ga pokazuje i na svojim društvenim mrežama.

Silvija Majs, Niklas Kasteljo
foto: Profimedia

Majs, koja vuče korene i iz Holandije i iz Nemačke, godinama gradi karijeru TV lica i novinarke, a specijalizovala se za priče o poznatim i uticajnim ljudima. Neke od ekskluzivnih intervjua uradila je sa Britni Spirs i Kajli Minog.

Sili i Niklas venčali su se pre dve godine u Firenci, a fotografije raskošne ceremonije obišle su svet. Međutim, par je bio na meti kritika, jer su svadbu organizovali u vreme kada je korona buktala u Italiji. U ljubavi uživaju od 2013. godine, a novinarka iz sebe ima i propali brak s fudbalerom Rafaelom van der Vartom.

Pogledajte zanimljive trenutne poznatog para sa letovanja na Sardinji:

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs