POGLEDAJTE

PRIČA SE DA ŽIVI U IZNAJMLJENOM STANU I DA LETUJE KAO OBIČAN SVET: Ovako izgleda Angela Merkel kada se skine u kupaći

Ona je jedna od najmoćnijiž žena na planeti koju smo navikli da viđamo samo poslovnim odelima i na službenoj dužnosti. Ali šta se desi kada je paparaci uhvate na plaži? Pa, zna se, svetska ekskluziva!

Star look
11:59h Autor:
Angela Merkel u kupaćem kostimu, Foto: Profimedia

Angela Merkel (68) koju su Nemci do skoro zvali "mama", a ostatak sveta "kraljica Evrope", uvek smo navikli da viđamo u jednostavnim modnim kombinacijama koje priliče ženi njenih godina i zvanju koje je imala do pre malo više od pola godine - Nemačka kancelarka.

Angela Merkel
foto: Profimedia

Ali i tako visoko rangirana dama ima pravo na odmor. Pa je tako pre nekoliko godina uslikana na plaži - i to u kupaćem kostimu. Jako su retke prilike bile kada smo je videli u nečem ležernijem, a kamoli u kupaćem kostimu, pa su fotografije prve žene Nemačke obišle planetu brzinom svetlosti.

Njen suprug, Joakim Zauer je profesor na berlinskom univerzitetu. Ne voli publicitet pa se čak nije ni pojavio na Merkelovoj inauguraciji 2005. godine. Voli operu i šetnju, a vozi se jeftinim avio letovima čak i onda kada mu bilo je dozvoljeno da putuje sa Angelom zvaničnim avionima. Zbog njegovog interesovanja za operu, a nedostatka istog za javnost, Nemci ga zovu "Fantom iz opere".

Priča se da žive u iznajmljenom stanu, i da vreme provode najčešće čitajući ili kuvajući.

Angela Merkel je izašla iz politike 8. decembra 2021. godine.

U galeriji ispod pogledajte kako izgleda bivša kancelarka u kupaćem i kako letuje:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...