postala je besmrtna

REČI VREDNE 100 HILJADA EVRA: Marina Tucaković je za NJU napisala samo jedan stih koji joj je doneo ogromnu zaradu

Marina Tucaković zauvek će ostati u sećanjima ljudi, kako zbog svoje dobrote, tako i zbog vanvremenskih hitova koje je iza sebe ostavila

Vip priča
10:23h Autor:
REČI VREDNE 100 HILJADA EVRA: Marina Tucaković je za NJU napisala samo jedan stih koji joj je doneo ogromnu zaradu
Foto: ATA Images

Marina Tucaković svojim tekstovima obeležila je estradu, te na taj način postala "besmrtna". Gotovo da ne postoji osoba koja ne zna neku pesmu, čiji je tekst potpisala Marina.

Nažalost, teška bolest uzela ju je pod svoje, te je Marina posle teške borbe, izgubila bitku za život u 67. godini.

Nakon njene smrti, oglasili su se mnogobrojni pevači, kojima je Marina napravila vanvremenske hitove, te se teška srca oprostili od nje.

Marina Tucaković
foto: Luka Šarac

Među njima je bila i pevačica, Neda Ukraden, koju je Marinina smrt duboko potresla. "Marina Tucaković nije zauvek otišla iz života poštovalaca i obožavalaca koji su voleli njenu muziku i koju su sarađivali sa njom" -rekla je tom prilikom Neda.

Neda Ukraden istakla je da je Marina sarađivala sa ljudima iz cele bivše Jugoslavije, te da ne postoji osoba koja je nije obožavala. Ona dodaje i da je Tucakovićeva obožavala da se druži sa ljudima sa kojima je sarađivala. Imala je veliko poštovanje prema saradnicima i nikad nije bila sujetna, objasnila je Neda za Televiziju Prva.

"Malo je reči kojima se može opisati njen rad", rekla je pevačica.

Za sam kraj, Neda Ukraden, emotivno je izjavila da će Marina Tucaković sigurno svima nedostajati, posebno ljudima koji su poštovali i voleli njen radi, ali i nju kao osobu.

Neda Ukraden
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Marina Tucaković napravila je hit od pesme "Zora je", napisavši samo jedan stih za pesmu, koju izvodi Neda Ukraden, za čiji je stih zaradila veliku sumu novca.

Pevačica je jednom prilikom otkrila i koji je to najskuplji stih koji je Marini doneo više od 100.000 evra.

"Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković, koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih doneo preko 100.000 evra“, ispričala je Neda u jednoj emisiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs