Neverovatno!

ONA JE NAJMISTERIOZNIJA ČLANICA KRALJEVSKE PORODICE: Velika sramota obeležila joj ceo život, guše je tuđi skandali

Pre dva dana proslavila je 34. rođendan.

Vip priča
13:22h Autor:
ONA JE NAJMISTERIOZNIJA ČLANICA KRALJEVSKE PORODICE: Velika sramota obeležila joj ceo život, guše je tuđi skandali
Foto: Profimedia

Princeza Beatris od Jorka je, po mišljenju mnogih, najtajanstveniji je član britanske kraljevske porodice. Na svojoj koži je često trpela razne hirove svojih roditelja, koji su izazivali brojne skandale, a danas vodi miran život sa suprugom, italijanskim biznismenom Edoardom Mapeli Moci i jedanaestomesečnom ćerkicom Sjenom.

Beatris je imala veoma turbulentno detinjstvo, koje nije bilo kao kod svakog običnog deteta. Naime, njena majka Sara Ferguson ju je stavila na prvu dijetu kada je imala samo osam godina. Nakon što su se princ Endru i ona razveli, odlučila je da prodaje proizvode za mrišavljenje, koje je testirala na svojim ćerkama.

Princ Endrju, Princeza Beatris, Sara Ferguson
foto: Profimedia

Princeza ne voli da bude u centru pažnje i taman kada je pomislila da će uploviti u mirnu luku sa svojim partnerom grofom Edoardom (38), njen otac Princ Endru od Jorka našao se u centru seksualnog skandala. Tada je unuka kraljice Elizabete preživela veliku sramotu, ali nije dozvolila da joj to naruči odnos sa svojim budućim suprugom.

Princ Endrju
foto: Profimedia

Virdžinija Džufri, koja je jedna od žrtava osuđenog seksualnog prestupnika i njujorškog multimilionera i bankara Džefrija Epstina, tvrdi da ju je princ Endru seksualno napao u Londonu i SAD, što sin britanske kraljice Elizabete uporno negira.

Zanimljivo je da su, čak, tri puta odlagali sudbonosno 'da', prvo zbog pandemmije, a potom i dva puta zbog princezinog oca.

Par se upoznao zahvaljujući njenoj sestri, princezi Evgeniji (32). Njihov prrvi susret bio je upravo na njenom venčanju sa Džekom Broksbankom 2018. godine.

Princeza Beatris, Princeza Evgenija, Sara Ferguson
foto: Profimedia

Zaljubili su se na prvi pogled, a potom i venčali u maju 2020. godine.

- Njena kraljevska visost princeza Beatris od Jorka i gospodin Mapelli Mozzi su dirnuti lepim željama koje su primili nakon venčanja i sa zadovoljstvom su podelili dve dodatne fotografije s njihovog posebnog dana - objavili su tada iz Bakingamske palate.

Javnost je ostala u čudu, jer je ceremonija održana u krugu najbliskijih ljudi, što nije svojstveno kraljevskoj porodici. Međutim, mladenci su poziralis sa kraljicom Elizabetom II, Beatrisinom bakom.

Princeza Beatris
foto: Profimedia

A kraljica joj je posebno ulepšala taj dan, jer joj je dala da nosi tijaru koju je imala na venčanju za princa Filipa 1947. godine. To je porodično nasleđe koje je pripadalo još kraljici Mariji.

Već 2021. godine u septembru Beatris i Edoardo ostvarili su se u ulozi roditelja, dobili su devojčicu Sijenu Elizabetu Mapeli Moci.

Međutim, princezinom suprugu to nije bilo prvo dete. On ima sina Kristofera (6) s bivšom verenicom, arhitektom Darom Huang (38), kojeg ne voli javno da eksponira. Ipak, posle toliko godina snimanja, pojavio se na proslavi platinastog jubileja s njim i Beatris.

Princeza Beatris, Eduardo Mapeli Moci
foto: EPA / Christophe Petit Tesson

Kako su pisali strani mediji, Beatris je Kristofera oberučke prihvatila, nazivajući ga svojim detetom.

O princezinom ljubavnom životu pre Edoarda, čije se bogatstvo procenjuje na šest miliona dolara, zna se da je 10 godina bila u vezi s biznismenom Devjom Klarkom, a raskinuli su 2016. godine.

Beatris nije naslednica krune i trudi se da nikako ne daje povoda da se piše i priča o njoj, pa je javnost stekla utisak da su ona i njen suprug "dosadan" par, dok često se u medijima uz princezino ima stoji epitet da je "neugleda".

Pogledajte princezu Beatris u različitim izdanjima:

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs