NAJVEĆE TAJNE BRITANSKE KRALJEVSKE PORODICE: Vanbračne veze, tajni muževi, podvaljena deca i neobične ambicije

Oko kraljevske porodice uvek su se ispredale razne bizarne priče, ali ovo što ćete danas pročitati je nešto neverovatno

Celebrities
09:48h Autor:
NAJVEĆE TAJNE BRITANSKE KRALJEVSKE PORODICE: Vanbračne veze, tajni muževi, podvaljena deca i neobične ambicije
Foto: Profimedia

Donosimo vam sve bizarnosti vezane za britansku kraljevsku porodicu:

Drugi suprug kraljice Vitkorije

Nakon smrti princa Alberta 1861. godine, izbezumljena kraljica Viktorija proglasila je dvogodišnju kraljevsku žalost bez presedana. Godine 1863, možda je započela blisku, ličnu vezu sa svojim slugom Džonom Braunom, koja je trajala 20 godina (do Džonove smrti u 56. godini). Na žalost Viktorijinih savetnika (tadašnjeg kriznog tima), javnost je Viktoriju nazivala gospođa Braun, a njena deca su Džona oslovljavala kao "mamin ljubavnik". Viktorija se odnosila prema Džonu kao prema članu porodice, čak mu je poklonila i kuću. Njeni dnevnici puni su blistavih referenci na njega, a njene poslednje želje su da je sahrane sa sitnicama, uspomenama na Alberta i Džona.

Princeza Luis

Peto dete kraljice Viktorije, princeza Luis je možda, sa 18 godina, rodila sina kojeg je dobila sa učiteljem njenog brata. Ono što se zna u to vreme je da je sin kraljevskog akušera usvojio novorođenče, po imenu Henri, i rekao svojoj deci da je sin princeze Luis. Godine 2004, Henrijevim potomcima je odbijen zahtev za DNK testiranje i, za razliku od dosijea njene braće i sestara, dosije princeze Luiz je zatvorena za javnost. Dakle, misterija živi...

Princeza Luis
foto: Wikipedia

Da li je princ Hari zaista sin princa Čarlsa?

Princeza Dajana je 1995. priznala svoju aferu sa svojim instruktorom jahanja Džejmsom Hjuitom, ali su do tada neki već sumnjali da riđi princ Hari sa jakom vilicom (rođen 1984) ne može da bude sin crnokosog princa Čarlsa. Hjuit je uvek negirao očinstvo, a neki kažu da je afera počela tek nakon Harijevog rođenja. Sigurno bi test očinstva dao odgovore, ali ga niko ne naručuje.

Pričalo se i da je Dajana, pre venčanja bila podvrgnuta vantelesnoj oplodnji kako bi se ustanovilo da li je sposobna da rađa. Kada su ustanovili da jeste, dozvoljen je njen brak sa princom Čarlsom.

1 / 6 Foto: Profimedia

Šta se dešava sa princom Endrjuom i Sarom, vojvotkinjom od Jorka?

Razvod princa Endrua, vojvode od Jorka, i njegove supruge Sare, ozvaničen je 1996. godine, ali očigledno, vojvoda i vojvotkinja od Jorka i dalje žive zajedno. Odnos između njih dvojice smatran je „čudnim“ i „misterijom“ čak i onima koji su im bliski.

Priča se da vojvoda od Jorka u svom gardaroberu još uvek drži lične stvari bivše supruge Sare, kao i njenu venčanicu. Ne dopušta da se njena šminka skloni sa stočića u spavaćoj sobi, a za to vreme mu stižu tužbe za obljubu maloletnica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs