BUDUĆI KRALJ

KEJT MIDLTON OBJAVILA FOTOGRAFIJU PRINCA DŽORDŽA, A KOMENTARI SU OŠTRI: "Zar se ovako postupa sa budućim kraljem?"

Princ Džordž juče je proslavio svoj deveti rođendan

Vip roditelji
Autor:
KEJT MIDLTON OBJAVILA FOTOGRAFIJU PRINCA DŽORDŽA, A KOMENTARI SU OŠTRI: "Zar se ovako postupa sa budućim kraljem?"
Princ Džordž napunio 9 godina, Foto: Profimedia

Razbarušeni i nasmejani, Princ Džordž jednostavno nije mogao da izgleda srećnije, što možemo da vidimo na fotografijama koje su objavljenje sa njegovog devetog rođendana.

Slike malog princa je napravila njegova majka, vojvotkinja od Kembridža, dok su bili na porodičnom putovanju.

Oni koji poznaju Džordža kažu da je to dečak koji obožava fudbal, igre na otvorenom, te da ima odličan smisao za šalu.

Princ Džordž
foto: Profimedia/editorial images

Kada je kraljevska porodica službeno objavila na porodičnom Instagram profilu da princ Džordž puni devet godina, komentari nisu izostali.

Najviše im zameraju što su objavili samo jednu fotografiju "budućeg kralja".

"Luj: četiri slike, Šarlot: tri fotografije, budući kralj Džordž: jedna slika", "Princ Džordž je prestolonaslednik, ovo je šala. Dok su njegovi brat i sestra imali četiri i tri slike, on ima samo jednu. Potpuno ga ignoriušu".

"Zar se ovako postupa sa budućim kraljem?"

Podseća se u ovim komentarima na način na koji su obeleženi rođendani princeze Šarlot i princa Luja, mlađe dece Kejt i Vilijama.

"Ne shvatam šta je problem. Ljubazno je njegovih roditelja što su postavili jednu fotografiju da je vidimo. Siguran sam da Džordžu ovo ne smeta. Možda su sada deca dovoljno odrasla pa mogu da biraju koje će slike biti objavljene a ovo je možda jedino što je on želeo", glasi kontraodgovor.

Mladog princa uvode postepeno u javni život, zato su roditelji i preuzeli nekoliko javnih angažmana, uključujući posetu finalu Vimbldona za muškarce. Kada se pojavio sa svojim roditeljima i prisustvovao muškom teniskom finalu, Džordž je pozdravio dečake i devojčice, kao i vojno osoblje u zgradi Milenijuma, zajedno sa roditeljima Kejt i Vilijamom.

Džordža su takođe pitali za koga će navijati i pošto je delovao previše stidljivo da odgovori, pa ga je otac Vilijam pogledao i šapnuo "Đoković": "Videćemo koliko će trajati meč, naravno da će podržati pobednika". Kasnije je mladi princ, držao trofej koji je osvojio Novak Đoković.

Princ Džordž
foto: Profimedia/editorial images

U predhodinih nekoliko meseci pojavljivao se sa svojom braćom i sestrama na važnim događajima, uključujući i Kraljičin platinski jubilej. Mladi članovi kraljevse porodice viđeni su na balkonu Bekingemske palate nakon ceremonije, kada su posmatrali let aviona, a zatim sedeli u kraljevskoj loži sa svojim roditeljima.

Prijatelji bliski kraljevskoj porodici, imaju samo reči hvale na račun odgajanja svoga sina, znajući koja mu je uloga u životu, ali balansiraju sve obaveze i trude se da za sada bude "samo dete".

Princ Džordž
foto: Profimedia/editorial images

Princ Džordž Aleksandar Luis od Kembridža, rođen je u Londonu 2013. godine 21. jula.

On je dan kasnije debitovao pred svetskim medijima na stepenicama bolnice, umotan u beli šal, ušuškan u majčinom naručju.

Princ Džordž
foto: Profimedia/editorial images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs