disciplina je tajna uspeha

UPOZNAJTE NAJZGODNIJU BAKU NA SVETU: Ima 54 godine, a telo kao devojka od 30! Kaže da je tajna jednostavna

Nikol Mičel Marfi izgleda neverovatno! Uprkos tome što je rodila petoro dece, trudnoće nisu ostavile trag na njenom telu

Star look
13:59h Autor:
UPOZNAJTE NAJZGODNIJU BAKU NA SVETU: Ima 54 godine, a telo kao devojka od 30! Kaže da je tajna jednostavna
Kako izgleda Nikol Marfi, Foto: Profimedia

"Nikol Mičel Marfi fantastično izgleda", to se može čuti svaki put kada se nekadašnji model i bivša supruga glumca Edija Marfija pojavi u javnosti.

Na novim fotografijama Nikol Marfi izgleda senzacionalno. Pre nego što je uživala u šopingu izašla je iz teretane u letnjem sportskom kompletu.

Ko bi rekao da Nikol Marfi ima 54 godine? Samim tim je otkrila kako održava svoju vitku liniju. Ona sa Edi Marfijem ima petoro dece ali je to ne sputava da se posveti sebi i treninzima.

1 / 7 Foto: Profimedia/editorial images

"Kada sam se prvi put porodila, nisam ni razmišljala o treniranju. Nisam odlazila u teretanu, jer se moje telo nije promenilo nimalo", rekla je jednom prilikom Nikol

Vežbanje je u velikoj meri zaslužno za njen izgled.

"Posle druge trudnoće kilogrami su se nakupili i znala sam da moram da počnem da vežbam, ako želim da izgledam dobro", nastavila je Nikol koja pet-šest puta nedeljno odlazi u teretanu, gde kombinuje kardio treninge sa treninzima snage.

"Svako može da odvoji sat vremena dnevno za trening, nema izgovora. Možete da vežbate i kod kuće", izričita je.

Kada je reč o ishrani, Nikol uglavnom jede proteine i hranu bogatu vlaknima, dok količinu slatkiša i ugljenih hidrata svodi na minimum. Kaže da joj je važno da bude vitalna kako bi mogla da se igra sa unucima.

Disciplina i briga o sebi dale su fantastične rezultate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs