Neverovatno

KAD SU SE UPOZNALI ON JE IMAO 44 GODINE, A ONA SAMO 18: "To je u mojoj porodici normalno, čak i u Bibliji se to susreće"

Slavni operski pevač Andrea Bočeli (63) večeras peva u Beogradu. Za ljubitelje njegove muzike, donosimo vam najlepšu ljubavnu priču italijanskog tenora

Ljubav
10:45h Autor:
KAD SU SE UPOZNALI ON JE IMAO 44 GODINE, A ONA SAMO 18: "To je u mojoj porodici normalno, čak i u Bibliji se to susreće"
Andrea Bočeli i Veronika, Foto: Profimedia

Slavni operski pevač Andrea Bočeli (63) i njegova 26 godina mlađa supruga Veronika Berti najčešće se mogu videti na nekom od italijanskih letovališta.

Nedavno je Bočeli privukao veliku pažnju pojavivši se sa sinom Mateom (24), koji je takođe pevač. Društvo su im pravili Mateova devojka, kao i Bočelijeva druga supruga Veronika.

Andrea Bočeli
foto: Profimedia

Bočeli iz prvog braka sa Enrikom ima dva sina, dok sa Veronikom ima ćerku Virdžiniju.

Međutim, najzanimljivija je priča o tome kako je Andrea upoznao Veroniku.

Njih dvoje su u braku od 2014., a zaljubili su se dok je Veronika radila za pevača kao menadžerka.

Svojevremeno je Bočeli ispričao kako je njihov brak započeo već kada su se upoznali na jednoj zabavi 2002. i kada je ona imala 18, a on 44 godine. On joj je odmah otpevao ariju, što je nju osvojilo. Godine kada je upoznao Veroniku Andrea se razveo od Enrike Cenzati (53), s kojom je dobio sinove.

Andrea Bočeli
foto: Profimedia

"Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze jer smo se zbližili iste večeri", prisetio se Bočeli upoznavanja sa suprugom.

Nikada ga nije zabrinjavala velika razlika u godinama i objasnio je kako su velike starosne razlike tradicija u njegovoj porodici.

"Između mojih roditelja takođe je velika razlika. Uz to sam vrlo religiozan, a starosna razlika je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima", rekao je operski pevač. Dodao je kako je ono što ga najviše povezuje sa suprugom Veronikom upravo muzika.

Par je 2012. dobio kćerku Virdžiniju i to su proslavili zajedničkim izvođenjem ljubavne pesme "Qualche Stupido". Dve godine kasnije, 21. marta 2014. venčali su se u hramu Madone di Montenero u Toskani, a taj su datum odabrali jer je tada njihovoj kćerki bio rođendan.

Andrea i Veronika žive u Toskani, neretko putuju zajedno po svetu, ali najviše vremena provode na jahtama kojima često plove po Mediteranskom moru.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs