prva ljubav

JELENA PRE ĐOKOVIĆA BILA LUDO ZALJUBLJENJA U NJEGA: Nije ni čudo, kad je u jednoj stvari bio isti kao NOLE

Iako su Nole i Jelena zajedno godinama unazad, pre jednog od najbolji sportsta na svetu, njeno srce osvojio vrlo zgodna i šarmantan muškarac!

Ljubav
13:00h Autor:
JELENA PRE ĐOKOVIĆA BILA LUDO ZALJUBLJENJA U NJEGA: Nije ni čudo, kad je u jednoj stvari bio isti kao NOLE
Foto: Profimedia

Naime, Jelena Đoković je uživala u mladalačkoj ljubavi sa Ivanom Bjelicom Giletom, koji je, takođe, bio teniser! Međutim, njihova veza nije dugo potrajala, navodno, jer su bili nezreli.

Sa druge strane, ubrzo je uplovila u vezu sa Novakom, a u braku uživaju već 13 godina. Posle decenije i po zajedničkog života i ljubavi, javnost više i ne može da ih zamisli jedno bez drugog.

Jelena i Novak Đoković
foto: Profimedia

Pre nego da se upoznaju, oboje su bili u vezama, ni ne sluteći da će na kraju završiti u srećnoj zajednici i dobiti dvoje dece, niti očekivati da će im se život, zbog Novakovih neverovatnih uspeha, promeniti iz korena.

Dok se Jelena zabavljala sa Ivanom, Nole je uživao sa di džej Lejdi Li, odnosno Lidijom Popović koju su neretko nazivali srpskom Džej Lo.

Sa druge strane, Ivan danas ima 38. godina i nije aktivno nastavio da se bavi tenisom. Mediji su na njega skoro i zaboravili, dok nije počeo pre nekoliko godina da se zabavlja sa glumicom Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh.

Ivan Bjelica
foto: ATA Images

O ovom odnosu nikada nije javno govorio, a ni ta ljubav nije mnogo potrajala. Glumica je 2018. godine izbisrala sve zajedničke fotografije sa Ivanom, te je postalo i više nego jasno da su se razišli.

Ali, izgleda da tada emocije nisu prestale, pa su njihovoj vezi, posle nekoliko meseci, dali još jednu šansu. Svakako, ispostavilo se da je u njihovom slučaju raskid neminovan, te su posle drugog razilaženja krenuli svako svojim putem.

Neke od najlepših momenata Jelene i Novaka pogledajte u galeriji:

1 / 8 Foto: Profimedia

I dok je Jelena sreću pronašla pored najboljeg tenisera na svetu, o trenutnom emotivnom statusu njenog bivšeg partnera, takođe tenisera, Ivana Bjelice Gileta trenutno se ne zna apsolutno ništa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs