Put do uspeha

KAKO JE DARKO IZ KLADOVA POSTAO MEGA FACA HOLIVUDA: Nekada nisu hteli da sednu pored njega a danas ga mole da se slikaju

Srpski glumac i zvezda serije 'La Casa de Papel' Darko Perić (45) na letovanju je sa suprugom Roksi i sinom Đorđinom u Italiji.

Vip priča
11:54h Autor:
Darko Perić u seriji La Kasa De Papel, Foto: Profimedia/editorial images

Dok se odmara i uživa sa porodicom, poznati srpski glumac Darko Perić, je pokazao mnoštvo tetovaža, na stomaku ima velikog medveda, najzanimljivije od svega je što je pupak ujedno i usta velike životinje.

Veliki je ljubitelj tetovaža kao i njegova supruga Roksi, a da mu je to odmagalo u karijeri više puta, Darko nikad nije krio.

Serija 'La Casa de Papel' počela je se emitovanjem 2017. godine na španskoj televiziji, a globalnu je popularnost stekla nakon što je preuzeo Netflix.

Uprkos slavi koju je stekao, za sebe kaže da ga novac nije promenio, a čast mu je što je proslavio i Srbiju i svoje rodno mesto - Kladovo.

"Svaka sezona bila je impresivna vožnja, ali ova, sa ovom pandemijom... Živim u Barseloni, a snimanje je bilo u Madridu. Putovao sam od Barselone do Madrida svake nedelje, a putovanja u to vreme su bila potpuno luda", rekao je prošle godine u intervjuu za Netfliks.

1 / 5 Foto: Profimedia/editorial images

Uloga Helsija, kako kaže, promenila je njegov život.

"Počeo sam kao sporedni lik jer u prvoj sezoni, u prve četiri epizode, ne progovaram. Bio sam tu kao tehničar zvuka sa oružjem", istakao je i dodao:

"Pre "La Casa De Papel" radio sam razne stvari u Španiji, snimio nekoliko filmova, radio serije, ali uvek sam igrao nekog lošeg Rusa, mafijaša. Odjednom je Helsinki sve to promenio. Zapravo, Helsinki je jedini član bande koji ima nadimak Helsi...

Sve je to ludo. Nekada ranije ljudi su imali predrasude zbog mog izgleda, tetovaža, brade, obrijane glave, akcenta, a sada. Kažem uvek:

"Ranije nisu hteli da sednu pored mene u metrou, a sada mi traže da se slikaju sa mnom". I sve je to Helsijeva zasluga".

Darko Perić
foto: Profimedia/editorial images

A uloge u Španiji nije lako dobiti, jer na to veliki uticaj imaju predrasude.

"Možda će za pedesetak godina lik kao ja moći da radi bilo šta. Ali vaš fizički izgled vas u velikoj meri uslovljava, a to je nešto što se desilo i meni. Uslovilo me je. Sada, međutim, imam druge ponude i želim da ih prihvatim. Nemam problem da radim i ono što sam pre radio, jer znam kako to ide, ali naravno da želim da radim i druge stvari, i na svemu tome imam da zahvalim Helsinkiju", napomenuo je.

"Uvek citiram Džima Kerija: "Ja bih svakom čoveku dao par dana da bude bogat i slavan da vidi da to nije sve" - izjavio je Darko

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...