OBOŽAVA I KOŠARKU!

SRPSKI GLUMAC ZAVRŠIO MEDICINSKI FAKULTET, A OSVAJA HOLIVUD: Glumio je u seriji koja je opčinila ceo svet! (FOTO)

U glumački svet zakoračio je kada je imao samo šest godina, a prv korake je naravio na pozornici u svom rodnom mestu Kladovu.

Vip priča
Autor:
SRPSKI GLUMAC ZAVRŠIO MEDICINSKI FAKULTET, A OSVAJA HOLIVUD: Glumio je u seriji koja je opčinila ceo svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

San Darka Perića bio je da postane svetki poznata ličnost. Život mu se menja iz korena kada ga je pozvala kubanska pevačica da otpeva pesmu "Gvantanameru".

Darkovi roditelji su malo drugačije bili zamislili njegovu karijeru. Želeli su da potane doktor, pa su ga poslali u veterinarsku školu u Bukureštu, gde je kasnije završio i medicinski fakultet.

Međutim, ovog glumca ništa nije moglo da pokoleba! Iako je ispunio želju roditelja, Darko je nastavio da teži ka svom snu i ponovo otkriva svoju strast za bioskop i pozorište.

Zato se pre 18 godina preselio u Barselonu, jer je smatrao da tamo može da nastavi da razvija svoj filmski rad. Njegova upornost ubrzo mu je donela uloge na lokalnoj španskoj televiziji. Prvi veliki ulogu dobio je u seriji "Krematorio" 2010. godine.

Ono što mu je donelo neverovatan uspeh jeste uloga u najgledanijoj seriji u svetu "La casa de papel"! Darka smo gledali u 5. sezoni.

Alek Pina je stvorio seriju koja je postala najuspešnija Netfliksova produkcija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs