Neverovatno

DA LI STE ZNALI DA SU PENELOPE KRUZ I SALMA HAJEK SESTRE? Priča koja ostavlja bez daha! (FOTO)

Njihovo prijateljstvo je odličan scenario sa veoma poučan film o pravim životnim vrednostima, koje su mnogu od nas zaboravili...

Vip priča
11:11h Autor:
DA LI STE ZNALI DA SU PENELOPE KRUZ I SALMA HAJEK SESTRE? Priča koja ostavlja bez daha! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / Movieclips Classic Trailers

Sposobnost da vidite samo dobrotu u ljudima je poseban dar. Takvi ljudi pružaju bezuslovnu podršku onima kojima je potrebna. Upravo to je prošlo kroz glavu Salme Hajek kada je upoznala Penelopu Kruz u svojim ranim holivudskim danima.

Moramo da se vratimo u devedesete, kada je glumica Salma Hajek tek počinjala svoju glumačku karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama. Već je bila poznata u Meksiku, svojoj rodnoj zemlji, ali uspeti u Holivudu u to vreme sa latinskim akcentom nije bilo lako.

Sa druge strane, Penelope Kruz je postajala sve popularnija, zahvaljujući ulogama u nekoliko španskih televizijskih serija. Posle mnogo strpljenja i rada, konačno je uspela da dobije ulogu u Holivudu, pa je odlučila da ode u SAD na 2 meseca da se pripremi za nju. I iako nikoga nije poznavala, bila je odlučna da sebi probije put u Holivudu.

Prvi kontakt Penelope Kruz i Salme Hajek bio je preko telefona, tako su se "upoznale". Kada je Hajek čula da Kruz ide u Los Anđeles, odlučila je da joj pomogne bez razmišljanja. Salma je veoma dobro shvatila koliko može biti teško i usamljeno probijanje na holivudsko veliko platno. Poručila je Penelope:

-Neću te ostaviti na miru!

Kruz je stigla u Los Anđeles sa idejom da odsedne u hotelu, ali Hajek je ponudila ne samo da je pokupi na aerodromu, već joj je rekla:

- Ne ideš u hotel. Dolaziš u moju kuću jer je ovo teško na početku i osećaćeš se veoma usamljeno.

Da se poverenje odmah ismeđu njih stvorilo, svedoči činjenica kada je Penelope čvrsto stegla Salmu za ruku, jer se jedne večeri bila jako uplašila.Od tog momenta, jedna drugoj stalno čuvaju leđa!

Iako su decenije prošle i obe su postale jedne od najuspešnijig glumica u Holivudu, njihovo prijateljstvo je sve čvršće! Toliko su se zavolele, da se smatraju sestrama.

Penelope Kruz je jednom prilikom svima stavila do znanja kakav je Salma Hajek čovek i prijatelj!

- Rekla mi je, htela ili ne, ne znaš me, ali dolaziš u moju kuću, neću te ostaviti samu. Od prvog dana bila je takva sa mnom. Bilo je neverovatno, znate, da se neko, koga sam poznavala samo preko telefona , tako pobrinuo da me pokupi na aerodromu. I ne samo to, nije me pustila u hotel.

Koliko se vole i cene, pokazala je i Selma 2007. godine na svečanoj ceremoniji nominacija za Oskara, kada je istakla koliko je ponosna na Penelope.

Od samog početka karijere uspeli su da rade zajedno na samo jednoj produkciji - filmu "Bandidas" iz 2006. godine, koji nije bio baš uspešan, ali im je pružio zadovoljstvo da rade zajedno. Mnogi bi želeli da ih vide, rame uz rame, na nekom projektu! Holivudski producenti, šta čekate?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs