Ovo je pravi razlog zašto je Salma Hajek pristala na ugovoreni brak: Milijarder je dovukao do suda i usledio je šok

Kada se udala, svi su je optuživali da je sa njim zbog novca, ali to nije bila istina. Ovo je pravi razlog zašto je Salma Hajek pristala na ugovoreni brak sa milijarderom.

Ljubav
15:33h Autor:
Ovo je pravi razlog zašto je Salma Hajek pristala na ugovoreni brak: Milijarder je dovukao do suda i usledio je šok
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Udala si se za njega samo zbog novca" komentar je koji je Salma često čula kada se udala za Fransoa-Anrija Pinoa, bogatog biznismena iz Francuske i vlasnika modnog carstva Kering. Prvi put su se sreli 2006. i odmah su se zaljubili jedno u drugo. Njihova ljubav je od tada samo jačala, a ovo je istina iza njihove veze.

Kako se par upoznao?

Salma Hajek i Fransoa-Anri Pino prvi put su se sreli na gala svečanosti 2006. u Palaci Grasi u Veneciji, Italiji. Iako su se ranije viđali na različitim događajima, te noći u Veneciji su zaista mogli da razgovaraju i da se povežu.

Salma Hajek, Fransoa Anri Pino
foto: Profimedia

Salma je držala detalje njihovog prvog sastanka u tajnosti, ali je nagovestila da je to bila burna romansa. Proveli su celu noć ćaskajući i brzo se zaljubili jedno u drugo. Za njih je bio ključan isti pogled na život. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, što je bio početak njihove trajne veze.

Njihov brak je bio ugovoren

Salma i Fransoa su se verili 2007. i u brak uplovili 2009. Do odlaganja je došlo zbog Hajekinog straha od braka. Nakon nekoliko neuspelih pokušaja da odredi datum, Pino je smislio lukav plan.

Salma je za "Glamur" rekla: "Nisam čak ni znala da ću se udati tog dana. Odvukli su me na sud. Ručak je već bio spreman. Bila sam nervozna. Nisam imala izbora."

Hajek se konačno udala za Pinoa, a kasnije je čak pristala i na mnogo veće slavlje.

Selma Hajek, Fransoa Anri Pino
foto: Profimedia

Ljudi su bili skeptični

Kružile su glasine da se Salma Hajek udala za milijardera Fransoa-Anrija Pinoa samo zato što je bogat, a neki su je čak nazivali goldigerkom(eng.Gold Digger- osoba koja je u vezi jer je privlači samo novac i bogatstvo)

Salma kaže: "Kada sam se udala za njega, svi su rekli: "O, to je ugovoreni brak. Udala se za njega zbog novca.' Ja sam kao, "Da, kako god ti kažeš.' Mi smo jaki u ljubavi, a ja se ni ne vređam".

Selma Hajek
foto: Profimedia

Par je sve glasine demantovao

Iako je početak njihove ljubavne priče pomalo misterija, njihova veza je uvek bila jaka. Salma je veoma bliska sa Pinoovom decom iz njegovog prethodnog braka. Iako je želela mnogo dece, nije mogla više da ima nakon što je dobila ćerku u 41.

Salma često kaže: "Ogroman blagoslov koji sam imala je to što moj muž ima još troje dece. Tako da ja imam četvoro. I svi su tako različiti."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs