Divna

NEGOVANA - JESTE, OPERISANA - NIJE: Penelope Kruz je dokaz da žena u 47. godini može da izgleda fantastično bez botoksa!

Obožavamo prirodni izgled Penelope Kruz

Moda
Autor:
NEGOVANA - JESTE, OPERISANA - NIJE: Penelope Kruz je dokaz da žena u 47. godini može da izgleda fantastično bez botoksa!
Foto: Profimedia

Dramatična, moćna i zavodljiva - Penelope Kruz je odraz stila i elegancije. Juče se pojavila na Internacionalnom Filmskom Festivalu u Santa Barbari, ruku pod ruku sa svojim zgodnim suprugom Havijerom Bardemom. Ali nije zgodni dasa ono na čemu joj žene zavide - ne! U pitanju je izgled.

Penelope ima 47 godina i izgleda kao negovana žena od 47 godina! Ona nema botoks, nema silikonske grudi ili zadnjicu, a opet izgleda neverovatno dobro.

Obučena u crvenu haljinu sa plaštom, Penelope je plenila svojim izgledom.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ranije tog dana, Penelope je nosila kratku roze haljinu i pobila pravilo da se na crveni tepih nikad ne oblači roze! Upravo u ovom asamblu, glumica je izgledala mladoliko i sveže.

Upitana za to da li će i ona da podlegne opštem trendu korišćenja botoksa, Penelope je rekla da je glumica, a da glumice moraju da imaju mogućnost da mogu da izraze emocije.

1 / 2 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs