Utisci

ŠTA JE DUŠKI VUČINIĆ ZASMETALO NA EVROVIZIJI: Nije se ovom nadala od Italijana!

Priznaje da je od Italijana očekivala mnogo više

Celebrities
Autor:
Foto: ATA Images

Delegacija Srbije stigla je iz Torina u Beograd, a među njima i Duška Vučinić, komentatorka "Evrovizije". Evo kako je ona doživela Evroviziju 2022. godine:

"Kao i uvek biću iskrena. Stalno sam potencirala tokom boravka u Italiji da sam od njih očekivala mnogo više kada je organizacija u pitanju. Gledajući njihov “San Remo” i ostale događaje, očekivala sam da će to biti fenomenalno i spektakularno. Sa druge strane nalazim opravdanje da ih je korona usporila u mnogo čemu. To je televizijski šou i najbitnije je ono što se emituje. Nisam najzadovoljnija ponudom pesama koje su učestvovale, ali nisam muzički ekspert, već konzument istog. Svega je tu bilo kao što svake godine na Evroviziji imamo, ali je ponuda morala biti malo bolja. Imali su peh sa kinetičkim suncem, a sve vreme su se uzdali u taj momenat. Baš iz tog razloga je sama bina bila mala. Dogodio im se maler, kinetičko sunce nije radilo, ali su ga iskoristili maksimalno koliko su mogli," priča Duška za “Blic“ i dodaje da je loša organizacija bila i kada su se delegacije testirale na korona virus.

"Morali smo da idemo da se testiramo na korona virusa na svaka 72 sata i to nije bilo dobro organizovano. Tu su bila dva šatora, gde su se stvarale velike gužve, padala kiša, izvođači su u tim trenucima bili delimično sređeni, jurili kišobrane, a onda su organizatori odustali od tog testiranja, jer je na globalnom nivou rešeno da se više ne testiramo, osim za one koji imaju simptome. Takođe, delegacijsko mesto gde se svi nalazimo pred odlazak na binu je bio veoma mali. Nismo mogli da pratimo dešavanja u areni. Naučili su lekciju kako da to sledeći put izgleda bolje."

Kako ističe ove godine i nije bila tako surova tokom komentarisanja ostalih učesnika Evrovizije, iako se mnogi ne slažu sa tim, zbog čega su je i prozivali na društvenim mrežama.

"Takva sam i u privatnom životu, ako neko zbija šale na sopstveni račun, to sam onda ja. Nisam bila surova ove godine. Moj cilj je bio da se piše i priča samo o Ani, a ne da se priča o tome šta je Duška rekla u datom trenutku."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...