naša zdrava umetnica oduševila planetu

LEJDI GAGA OPČINJENA KONSTRAKTOM: Povukla je OVAJ potez! Da li je na pomolu saradnja?

Ana Đurić Konstrakta nije samo zaludela celu Evropu i zemlje u regionu, već je privukla pažnju čitavog sveta!

Celebrities
14:21h Autor:
LEJDI GAGA OPČINJENA KONSTRAKTOM: Povukla je OVAJ potez! Da li je na pomolu saradnja?
Foto: AtaImages/Profimedia

Jedna od onih koji nisu ostali imuni na Konstraktinu pojavu i muziku je Lejdi Gaga, sa kojom poslednjih nedelja porede našu evrovizijsku predstavnicu, prenose mediji.

Kako piše Alo, ne samo da je Konstrakta privukla Gaginu pažnju, već je pop zvezda zatražila od svog tima da dođu do Đurićeve i ponude joj saradnju na duže staze.

- Konstrakta je nedeljama pre nego što je stigla u Torino imala veliki uspeh na svetskom nivou. Njena pesma „In corpore sano“ postala je jedna od najslušanijih na mnogim platformama, a njen uspeh je rastao iz dana u dan. Kada se pojavila na Evroviziji, u evropskim medijima su je sve češće nazivali srpskom Lejdi Gagom. Takvi napisi su privukli Lejdi Gagu, koja je u Konstrakti prepoznala veliki potencijal za svetsku scenu - ispričao je izvor za Alo, i otkrio da je pevačica tražila da njen tim stupi u kontakt sa Konstraktinim saradnicima.

- Lejdi Gaga je oduševljena njenim nastupom, pojavom i dosadašnjom muzičkom karijerom i kod nje je prepoznala autentičnost. Planira da joj ponudi konkretnu saradnju nakon što se slegne haos oko Evrovizije, jer smatra da će to biti savršen trenutak. Rado će joj pomoći da se probije na svetsko tržište kako zbog talenta, tako i zbog činjenice da Gaga obožava Srbiju, u kojoj je bila pre nekoliko godina sa svojim tadašnjim verenikom - priča izvor, i navodi da Konstrakta, iako je žanrovski veoma različita od Lejdi Gage, poštuje njen lik i delo.

- Ani je simpatično to što je evropski mediji porede sa Lejdi Gagom, iako se njihova muzika potpuno razlikuje. Budući da je pesma „In corpore sano“ doživela veliki odjek u svetu, Konstrakta je u poslednje vreme počela da razmatra i ideju da snimi album za inostrano tržište. Na kraju, možda baš započne saradnju sa Lejdi Gagom i snime zajedničku pesmu. To bi bio pun pogodak - kaže naš izvor na kraju.

Končita obožava našu Anu

Končita Vurst, austrijska pobednica Evrovizije iz 2014. godine, našla se među mnogobrojnima koje je očarala naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta.

Evrovizijske kamere usnimile su ih tokom zajedničkog druženja, a Končita je za našu zdravu umetnicu imala samo reči hvale.

- Znate, ja sam Konstraktin veliki fan. Obožavam je - navela je Končita, nakon čega se okrenula ka Konstrakti i direktno joj se obratila. Toliko si talentovana, toliko si sjajna! Sve tvoje prevazilazi Evroviziju - zaključila je nekadašnja pobednica takmičenja.

Ana: Srodili smo se s Evrovizijom

Tik pred nastup u finalu, Đurićeva je otkrila da nema tremu i da će sa svojim timom nastupiti bez ikakvog pritiska, ali je otkrila da joj je trebalo dugo da se navikne da je deo Evrovizije.

- Mi se i sada kad idemo ka bini gledamo i govorimo jedni drugima: „Hej, na Evroviziji smo“. Postoji dosta nastupa u kojima je mnogo uloženo u scenografiju, plesače, kostime. Naš nastup je nešto drugačiji, pa ćemo videti kako će to da prođe. Biće šta će biti. Imamo utisak da smo se svi srodili sa celom manifestacijom, i sama završnica će biti u tom stilu - istakla je naša predstavnica za RTS.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs